to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:55 | 23.02.2017

Πολιτική

Ευ. Τσακαλώτος: Οι φήμες για τον πρόωρο θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές

«Οι φήμες για τον πρόωρο θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε δήλωσή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.


Ο υπουργός Οικονομικών απαντά μέσω της «Εφ.Συν.»:

«Δεν υπάρχει ίχνος αληθείας σε όσα διακινούνται» λέει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και χρησιμοποιώντας μια φράση του Μαρκ Τουέιν προσθέτει: «Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές».

Χρησιμοποιώντας τη ρήση του Μαρκ Τουέιν, ο υπουργός Οικονομικών, απάντησε στις φήμες που κυκλοφόρησαν, αλλά και σε άτυπη ενημέρωση από τη ΝΔ, για σιωπή του ιδίου μετά το Eurogroup αλλά και για εσωτερικές πολιτικές διαφωνίες ως προς τη γραμμή που ακολουθεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση. Ο Μαρκ Τουέιν είχε αναγκαστεί να δηλώσει ότι… δεν έχει πεθάνει, όταν κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο Λονδίνο το 1897 κυκλοφόρησαν φήμες στην Αμερική ότι είχε πεθάνει και ο ανταποκριτής της εφημερίδας New York Journal στην Αγγλία τον αναζήτησε για να διασταυρώσει την είδηση.

  "Ο κ. Τσακαλώτος θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά" επιμένει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ καλώντας εκ νέου τον υπουργό Οικονομικών να τοποθετηθεί για τα αποτελέσματα του Eurogroup. Απαντώντας στους κύκλους του υπουργού Οικονομικών, η ΝΔ επαναλαμβάνει το ερώτημα "για ποιον λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας».

Κύκλοι της ΝΔ, ανέφεραν χτες:

«Δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά το γεγονός, ότι οι αρμόδιοι υπουργοί Τσακαλώτος – Χουλιαράκης, είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα. 

Το μόνο που γνωρίζουν οι πολίτες, είναι η προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου, μέσω ενημερωτικού σημειώματος, πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Eurogroup».

Σε απάντηση, κυβερνητικές πηγές σχολίασαν:

Αντί η ΝΔ και τα φιλικά σε αυτή διαδικτυακά Μέσα να επινοούν κάθε τόσο εσωτερικά προβλήματα στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, καλό θα ήταν να προτρέψουν τον αρχηγό της κ. Μητσοτάκη να ακούσει τις συμβουλές ιστορικών στελεχών της συντηρητικής παράταξης, που του ζητούν εναγωνίως να συμμαζέψει τον ανεκδιήγητο αντιπρόεδρο του κύριο Γεωργιάδη.

Άλλωστε δεν είναι και μικρό το επικοινωνιακό στραπάτσο στο οποίο οδήγησε την ΝΔ η εμπνευσμένη επικοινωνιακή του στρατηγική.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)