to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:11 | 04.06.2020

Πολιτική

Εξορμήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα για το «Μένουμε Όρθιοι 2»

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνουν στους δρόμους, δίπλα στα προβλήματα και τις αγωνίες των πολιτών με την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα "Μένουμε Όρθιοι 2" μια πρόταση κοστολογημένη και απολύτως εφικτή για την ανάσχεση της κρίσης.


Πρώτη ημέρα της εξόρμησης για το «Μένουμε Όρθιοι 2» χθες και με το επικαιροποιημένο οικονομικό πρόγραμμα εμπροσθοβαρών παρεμβάσεων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ανά χείρας, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης βρέθηκε στη Νέα Ερυθραία, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στου Γκύζη, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στα Βριλήσσια, ο Πάνος Ρήγας στο Περιστέρι, ο Νίκος Παππάς και η Ραλλία Χρηστίδου στην Ηλιούπολη, ο Κώστας Ζαχαριάδης στο Μαρούσι.

Το πρόταγμα της εξόρμησης στους πολίτες είχε δώσει ο Αλέξης Τσίπρας με τις επισκέψεις του στο κέντρο της Αθήνας και στην Καισαριανή όπου άκουσε τα προβλήματα των ανθρώπων της εστίασης. Σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί επίσκεψη στη Ρόδο.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στη Νέα Ερυθραία

Πρώτη ημέρα της εξόρμησης για το «Μένουμε Όρθιοι 2», το επικαιροποιημένο οικονομικό πρόγραμμα εμπροσθοβαρών παρεμβάσεων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, βρεθήκαμε στην αγορά της Νέας Ερυθραίας μαζί με συντρόφους από την οργάνωση της Κηφισιάς.

Μιλήσαμε με εργαζόμενους και καταστηματάρχες, μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό με την πρότασή μας και μας μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά και για το τι ζητούν ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη της επόμενης μέρας. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε ανοιχτά και αδιαμεσολάβητα με την κοινωνία.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στου Γκύζη

Επιστρέφουμε μετά από καιρό στους δρόμους! Περιοδεία σήμερα στου Γκύζη. Μένουμε όρθιοι.

Νίκος Παππάς, Ραλλία Χρηστίδου, Κώστας Ζαχαριάδης

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπουλου στα Βριλήσσια

Εξόρμηση στα Βριλήσσια, παρουσίαση των προτάσεων μας "Μένουμε Όρθιοι" για την εργασία και τις ΜΜΕ, επίσκεψη και συζήτηση στα μαγαζιά και στα καφενεία, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εξόρμησης ενημέρωσης και διαλόγου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία!

Πάνος Ρήγας - Περιοδεία στο Περιστέρι

Μένουμε όρθιοι. Ο κόσμος της εργασίας , οι μικρομεσαίοι, οι αυτοαπασχολούμενοι οδηγούνται σε νέες απώλειες των εισοδημάτων τους σε κλείσιμο των επιχειρήσεων τους, γιατί η κυβέρνηση της Ν.Δ επιλέγει να στηρίξει με τις πολιτικές της τις απαιτήσεις του ΣΕΒ.

Παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, αποτελούμενο από βουλευτές, στελέχη και μέλη του κόμματος, πραγματοποίησε σήμερα πολιτική παρέμβαση στο κέντρο της πόλης.
Σκοπός της παρέμβασης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτές συμπυκνώνονται στο πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι», το οποίο έχει καταθέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την έξοδο από την κρίση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσαν, συζήτησαν και απάντησαν σε ερωτήσεις των καταστηματαρχών και των πολιτών κάτι που έγινε δεκτό με θετικές αντιδράσεις.
Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι βουλευτές Γιάννης Αμανατίδης και Χρήστος Γιαννούλης, ο πρώην βουλευτής, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, ο γραμματέας της νεολαίας, Φοίβος Τσικλιάς καθώς και στελέχη και μέλη του κόμματος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)