to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:46 | 16.07.2019

Κοινωνία

Εξώδικο του Στ. Παππά για τις «συκοφαντικές και ψευδείς δηλώσεις» Καράογλου

Εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία προς τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρο Καράογλου απέστειλε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς


Εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία προς τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρο Καράογλου απέστειλε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς.

Το εξώδικο αφορά σε «συκοφαντικές και ψευδείς δηλώσεις» του κ. Καράογλου στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» σχετικά με τον ΟΑΣΘ σύμφωνα με τις οποίες «από τότε που ανέλαβε η κρατική διοίκηση, τα προβλήματα, τα ελλείμματα και η διαφθορά υπάρχουν σε μέγιστο βαθμό».

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς στην εξώδικη δήλωση που απέστειλε χαρακτηρίζει τη δήλωση του κ. Καράογλου «τελείως ψευδή και συκοφαντική».

«Βλάπτει την τιμή και την υπόληψη, όχι μόνο τη δική μου αλλά και του ίδιου του ΟΑΣΘ καθώς και ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του, όπως και των εργαζομένων του. Έχετε ενδεχομένως να χαρακτηρίζετε «προβληματική» μια διοίκηση και έναν Οργανισμό, δεν έχετε όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να συκοφαντείτε, να προσβάλλετε και να διαδίδετε ψεύδη περί ελλειμμάτων και διαφθοράς χωρίς βέβαια να αναφέρετε κανένα απολύτως γεγονός ή στοιχείο» αναφέρει στην εξώδικη δήλωση ο κ. Παππάς.

Όπως σημειώνει ο κ. Παππάς «για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε ισολογισμός με κέρδη 5,4 εκατ. ευρώ στο πρώτο έτος και 4,6 εκατ. ευρώ στο δεκάμηνο του δεύτερου έτους, οι δε εξοικονομήσεις για το Ελληνικό Δημόσιο υπερβαίνουν τα 150.000.000 ευρώ στην περίοδο των δύο ετών, η οποία θα κλείσει στο τέλος του μήνα».

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ ζητά από τον Θεόδωρο Καράογλου να ανακαλέσει άμεσα τις «συκοφαντικές και αναληθείς» δηλώσεις του και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)