to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Εξαρθρώθηκε η τρομοκρατική οργάνωση «Πεντάγραμμο»

Ακόμη να επιληφθεί ο Μ. Χρυσοχοΐδης και οι Ειδικές Δυνάμεις του με την σύλληψη του αναρχοκουκουλοφόρου τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου


Ακόμη να επιληφθεί ο Μ. Χρυσοχοΐδης και οι Ειδικές Δυνάμεις του με την σύλληψη του αναρχοκουκουλοφόρου τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου, ο οποίος εντοπίσθηκε από τον βουλευτή Θάνο Πλεύρη να άδει μέσα στον ναό της αριστείας, την ΕΡΤ, τραγούδι που τον συνδέει με την Marfin.

Μάλιστα, η εκτέλεση του αποτρόπαιου άσματος έγινε μετά από επιθυμία της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, πράγμα που δείχνει το μέγεθος της συνωμοσίας, η οποία φαίνεται να εξυφάνθηκε μέσα στα ιερά στούντιο της πρώην ΥΕΝΕΔ.

Υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Προστασίας τόνιζαν ότι στόχος ήταν πιθανότατα ο θεματοφύλακας των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών και εγγυητής της εύρυθμης λειτουργίας του επιτελικού κράτους, Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την ΕΡΤ. Τί ήθελαν να δείξουν οι σκευωροί;

Ότι μπορούν οι αναρχοκουκουλοφόροι να δρουν κάτω από την μύτη του πραγματικού αρχισυντάκτη του ευαγούς ιδρύματος του Επιτελικού Κράτους, υποσκάπτοντας τον ρόλο του;

Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι στόχος ήταν και η διοίκηση της ΕΡΤ, καθότι επρόκειτο να ακουστεί το τραγούδι “Ζούλα σε μια βάρκα μπήκα”, κάτι που αποσοβήθηκε την τελευταία στιγμή.

Η έγκαιρη επέμβαση του Θάνου Πλεύρη εκ μέρους των “Ασμάτων Ασφαλείας”, φαίνεται ότι απέτρεψε μία καλά συντονισμένη δράση με σκοπό να πληγούν όχι μόνο η ελληνική κυβέρνηση, αλλά και αδελφές νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις, καθώς επρόκειτο να μεταδοθούν και άλλα άσματα, όπως τα: “I shot the sheriff”, “Anarchy in the UK” κ.ά. Κι αυτό την ίδια ώρα που η σύμμαχος χώρα αποχαιρετούσε τον πρίγκηπα Φίλιππο, που οι γνωστοί υπονομευτές είχαν εκδιώξει κακήν-κακώς από την Ελλάδα.

Το ανατριχιαστικότερο όλων είναι ότι επιχειρήθηκε να κλονισθεί το ηθικό των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς εσχεδιάζετο να ακουσθεί στο πρώην στούντιο της ΥΕΝΕΔ, υπό το πρόσχημα αναβίωσης της λαϊκής μας παράδοσης, το άσμα: “Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια, μπ@@@οι  κλ@@τε μας τ’ αρ@@@@@”. Είχαν όμως γνώσιν οι ανθρωποφύλακες.

ΥΓ: Όλα αυτά εξυφαίνονταν προκειμένου να αποσπασθεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από το συνταρακτικό γεγονός της υιοθεσίας, από τον πρωθυπουργό, του αδέσποτου σκύλου ονόματι Peanut, που απασχολούσε το σύνολο των σοβαρών μέσων ενημέρωσης.

*  Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)