to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:10 | 06.02.2018

Πολιτική

Έξαλλα τα κανάλια με το θράσος της κυβέρνησης που ξεσκεπάζει σκάνδαλα

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η δικογραφία για την υπόθεση της Novartis και η δικογραφία για την υπόθεση αγοράς αμυντικού υλικού από τη Σ. Αραβία που έφτασε επίσης στη Βουλή. Τα κανάλια... ανησύχησαν ότι η πολιτική ζωή της χώρας θα μετατραπεί σε απέραντο δικαστήριο και έδωσαν βαρύτητα στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και στις αιτιάσεις κατά της κυβέρνησης των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας. Ξέχασαν, βέβαια, να μας πουν ότι η διερεύνηση του σκανδάλου της Novartis ξεκίνησε από το FBI, όταν στην Ελλάδα διάφοροι έκρυβαν έγγραφα στα σπίτια τους... Έγιναν επίσης αναφορές στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, στην οποία κατέθεσε ο Άδ. Γεωργιάδης για το ΚΕΕΛΠΝΟ, με έμφαση στα περί «σκευωρίας του Π. Πολάκη», που ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

Σκάνδαλο Novartis: Στη Βουλή κατατέθηκε η δικογραφία - Σε πανικό η Ν.Δ.

Δύο πρώην πρωθυπουργοί, οι Αντ. Σαμαράς και Π. Πικραμμένος και οκτώ πρώην υπουργοί, μεταξύ των οποίων οι Γ. Στουρνάρας, Ευ. Βενιζέλος, Αδ. Γεωργιάδης και Δημ. Αβραμόπουλος, φαίνεται να εμπλέκονται στη δικογραφία για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis που ερευνάται από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς - Στη Βουλή κατατέθηκε η δικογραφία μετά από έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής. (αναλυτικά)


 

Εξεταστική για την Υγεία: Στο γραφείο του Άδωνι οι 13 «άγνωστοι» αλλά και... γνωστοί από τους 23 του ΚΕΕΛΠΝΟ

«Ο υπουργός Υγείας μπορεί να πάρει στο γραφείο του όλο το ΚΕΕΛΠΝΟ». (αναλυτικά)


 

Ζάεφ: Είμαστε έτοιμοι για γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία

Ανακοίνωσε ότι αλλάζουν όνομα ο αυτοκινητόδρομος και το αεροδρόμιο των Σκοπίων. (αναλυτικά)


 

Άμεσα η νέα υπουργική απόφαση: η πολλαπλή σκλήρυνση θα ενταχθεί στη λίστα των μη αναστρέψιμων παθήσεων

Ικανοποιείται έτσι το αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. (αναλυτικά)


 

Η έξοδος της Ελλάδας από τα Μνημόνια συζητήθηκε στη συνάντηση του Π. Μοσκοβισί με την «Προοδευτική Συμμαχία»

Θετικό «σήμα» για το τέλος των Μνημονίων στην Ελλάδα έστειλε ο Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, σε συνάντηση που είχε με την «Προοδευτική Συμμαχία» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Σοσιαλιστές-Πράσινοι-Αριστερά). (αναλυτικά)


 

«Πρόβλεψη 3,5 δισ. ευρώ για μείωση των φόρων»

O Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ότι «ένα γεγονός που μας κάνει υπερήφανους, είναι πως κάναμε πράγματα που δεν ήταν καν στο μνημόνιο, ούτε συμφωνημένα, ούτε στην γκρίζα ζώνη, όπως τα μέτρα για την αδήλωτη και την απλήρωτη εργασία, οι ενεργειακές κοινότητες που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα τώρα που είναι αναπτυξιακό και τα δικαιώματα για τους ανασφάλιστους.» (αναλυτικά)


 

Δημοσκόπηση: Κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Στα ποσοστά δυνητικής εκλογικής επιρροής, η διαφορά μεταξύ Ν.Δ. (34%) και ΣΥΡΙΖΑ (26%) βρίσκεται στις οκτώ μονάδες, με την ψαλίδα να κλείνει σε σχέση με τον τελευταίο Σφυγμό τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν βρισκόταν στις δέκα μονάδες (34%-24%). (αναλυτικά)


 

Σύσταση επιχειρήσεων με «το πάτημα ενός κουμπιού»

Πλήρως ηλεκτρονικά θα μπορούν σε λίγες ημέρες να συστήνονται οι επιχειρήσεις, καθώς οδεύει προς υπογραφή η Κοινή Υπουργική Απόφαση. (αναλυτικά)


 

Έρευνα ΚΑΠΑ Research: Η «δεξιά πολυκατοικία» στο συλλαλητήριο

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα της έρευνας που πραγματοποίησε η ΚΑΠΑ Research στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό καθώς και η σύγκριση αυτών με αυτά αντίστοιχης έρευνας για τους Αγανακτισμένους της πλατείας το 2011. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)