to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:07 | 14.03.2015

Κοινωνία

Εξαφάνιση του Βαγ. Γιακουμάκη: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στη λίμνη των Ιωαννίνων

Έρευνες και στη λίμνη Παμβώτιδα στα Ιωάννινα πραγματοποίησαν σήμερα δύτες, προς εντοπισμό του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.


Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος εξαφανίστηκε από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου.

Το πρωί ερευνήθηκε τμήμα του βυθού της λίμνης. Δύο δύτες με κατάλληλο εξοπλισμό και κάμερα βυθού ερεύνησαν προσεκτικά τα θολά νερά, με την ορατότητα -όπως είπαν- ούτε στο μισό μετρό, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο, που να μπορεί να αξιολογηθεί.

Στα Ιωάννινα βρίσκονται και συγγενείς του Βαγγέλης, οι οποίοι δηλώνουν πως οι έρευνές τους δεν θα σταματήσουν έως ότου δοθεί απάντηση στο μυστήριο της εξαφάνισης.

Ο θείος του φοιτητή Γ. Βιβιαδάκης δήλωσε ενοχλημένος για το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν δημοσιεύματα τα οποία «απέχουν από την πραγματικότητα» και απηύθυνε έκκληση να σταματήσουν «γιατί αναστατώνουν την οικογένεια». «Το ζητούμενο είναι να βρεθεί το παιδί, καθώς όσο περνούν οι μέρες, η κατάσταση γίνεται δυσκολότερη», πρόσθεσε.

Ο πατέρας Κρητικού σπουδαστή της ίδιας σχολής, του οποίου η φωτογραφία αναρτήθηκε σε ιστότοπους κάτω από προσβλητικό τίτλο, μετέβη χθες στην εισαγγελία Ιωαννίνων.

«Πήγα στην εισαγγελία, γιατί το παιδί το δικό μου δεν φταίει πουθενά. Είναι αθώο, ήταν φίλοι με τον Βαγγέλη και τον έχουν εμπλέξει χρησιμοποιώντας φωτογραφία του, που είναι αναρτημένη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το παιδί μου είναι ψυχολογικά πιεσμένο, γιατί θεωρεί ότι το στοχοποίησαν άδικα. Κάποιοι είναι ανθρωποφάγοι. Τον κόσμο που γραφεί σχόλια, τον συγχωρώ, γιατί δεν γνωρίζει. Συμμερίζομαι τους γονείς και την οικογένεια του Βαγγέλη. Έχουν τον πόνο τους», ανέφερε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)