to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:37 | 16.05.2022

Κοινωνία

Εξαφάνιση Θύμιου: Ταυτοποιήθηκαν 11 άτομα- Στον εισαγγελέα το βίντεο ντοκουμέντο με το άγριο bullying

Ανησυχία επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Πύργου, καθώς ο Θύμιος -του οποίου η τραγική ιστορία και το bullying που έχει δεχθεί έγιναν γνωστά πριν λίγο καιρό- αγνοείται εδώ και 13 μέρες. Ο άνδρας είχε ζητήσει βοήθεια από την Αστυνομία και μία μέρα μετά τα ίχνη του χάθηκαν.


Ειδικότερα, ο 40χρονος -που παραμορφώθηκε μετά από τροχαίο- αγνοείται από τις 4 Μαΐου, με τις προσπάθειες της Αστυνομίας για να εντοπιστεί να παραμένουν άκαρπες. Την τελευταία φορά που εθεάθη είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου για να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του ασκούσαν bullying, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς».

Η ανησυχία είναι έκδηλη για την τύχη του 39χρονου Θύμιου Μπουγά για τον οποίο έχει εκδοθεί και σήμα Silver Alert. Άνθρωποι που τον γνωρίζουν αναφέρουν πως όταν νιώθει πως τον κυνηγούν βρίσκει τον τρόπο να κρύβεται. Το ίδιο - αναφέρουν άλλες πηγές - έχει κάνει και στο παρελθόν, που όταν τον αναζητούσαν, εντοπίστηκε μετά από δύο μήνες.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, οι έρευνες διεξάγονται σε δυο μέτωπα. Σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες εντοπισμού του 39χρονου άνδρα, αυτές μέχρι και χθες είχαν αποβεί άκαρπες αφού ούτε η Αστυνομία και η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας που ήρθε στην περιοχή αλλά ούτε και οι εθελοντές κάτοικοι της περιοχής κατάφεραν να εντοπίσουν είτε τον ίδιο είτε κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτόν.

Στον εισαγγελέα το υλικό από την επίθεση με βεγγαλικά

Παράλληλα, στον Εισαγγελέα εστάλη από την Αστυνομία το υλικό που συγκεντρώθηκε κατά την έρευνα για την επίθεση με βεγγαλικά στο σπίτι του 39χρονου, Θύμιου Μπουγά, ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα στον Πύργο Ηλείας. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν συνολικά 11 άτομα, τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι νεαροί χρησιμοποίησαν δύο αυτοκίνητα και δύο μηχανάκια, ενώ είναι ηλικίας από 17 έως 21 ετών.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου οδηγήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου δύο άτομα τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση στο σπίτι του Θύμιου Μπουγά.  Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν το υλικό και στη συνέχεια το διαβίβασαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για τη συνέχιση της έρευνας. Παρότι έχουν περάσει 12 ημέρες από την ημέρα της εξαφάνισης, ο 39χρονος δεν έχει εντοπιστεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από αστυνομικούς και άντρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν στην Αγία Βαρβάρα από την Πάτρα.

Ο 39χρονος κυκλοφορούσε στην Αγία Βαρβάρα φορώντας πάντα μάσκα για να κρύβει το πρόσωπό του, το οποίο παραμορφώθηκε μετά από τροχαίο ατύχημα. Τα τελευταία χρόνια ζούσε με το αναπηρικό επίδομα που λάμβανε και ζητούσε βοήθεια για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που δεν του επέτρεπαν να εργαστεί. «Θα ήθελα πιο πολύ να βρεθεί κάποιος γιατρός, ας με πάρει ένα τηλέφωνο, να κανονίσουμε, να πάμε να με δει, να δούμε τι μπορώ να κάνω», είχε δηλώσει σε τοπικό κανάλι.

Δήμαρχος Πύργου: Θα κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας για να τον βοηθήσουμε

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» μίλησε την Κυριακή ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό και τόνισε πως αν ο Θύμιος βρεθεί και είναι καλά, ο Δήμος θα κάνει ό, τι περνά από το χέρι του για να τον βοηθήσει, καταδικάζοντας απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε.

Ο κ. Αντωνακόπουλος παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία πως ο 39χρονος είναι καλά και θα βρεθεί τονίζοντας πως έχει κάποιες πληροφορίες τις οποίες έχει θέσει υπόψιν των Αρχών.

Ο Θύμιος Μπουγάς μετά από το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τα όσα είχε υποστεί αλλά οι αστυνομικοί δεν ασχολήθηκαν στο βαθμό που θα έπρεπε με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: Έθνος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)