to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Εθνική Μπάσκετ: Η ξεχωριστή κίνηση του Μανωλόπουλου και του τεχνικού του επιτελείου

Σε μία ξεχωριστή κίνηση προχώρησαν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του, Σάββας Καμπερίδης, Ισίδωρος Κουτσός και Κώστας Παπαδόπουλος, καθώς το τεχνικό τιμ της Εθνικής Ανδρών, ενημέρωσαν ότι θα συνεισφέρουν την αμοιβή που συμφώνησαν με τη διοίκηση της ΕΟΚ στον ειδικό λογαριασμό που δημιουργείται με στόχο την ενίσχυση των προγραμμάτων ανάπτυξης του ελληνικού μπάσκετ.


Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος θα οδηγήσει την Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά, υποστήριξε: «Στη διάρκεια των συζητήσεων που έγιναν με τους διοικούντες την Ομοσπονδία μάθαμε γι’ αυτή την πρωτοβουλία  και θεωρήσαμε σωστό μαζί με τους συνεργάτες μου να συμμετάσχουμε. Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός συνολικού πλάνου ανάπτυξης του ελληνικού μπάσκετ και κρίναμε ότι ως άνθρωποι που ζούμε σε αυτό τον χώρο και ακόμα περισσότερο ως προπονητές της Εθνικής Ελλάδας, έπρεπε να το στηρίξουμε έμπρακτα».

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος των Εθνικών Oμάδων στο Δ.Σ. της ΕΟΚ, Δήμος Ντικούδης, σχολίασε αυτή την ενέργεια. «Είναι αυτονόητες και θερμές οι ευχαριστίες προς τα μέλη του προπονητικού επιτελείου γι’ αυτή τους την ενέργεια. Έχει ιδιαίτερη η σημασία ότι αυτοί δίνουν πρώτοι το παράδειγμα, αλλά και το έναυσμα προς την κατεύθυνση της ενωμένης πορείας και καθολικής στήριξης του σχεδίου ανάπτυξης του ελληνικού μπάσκετ».

Να σημειωθεί πως αυτός θα είναι ο ένας από τους δύο λογαριασμούς,  καθώς θα δημιουργηθεί και ένας ακόμα λογαριασμός  «αλληλεγγύης».  με στόχο την ενίσχυση των σωματείων από όλη τη χώρα με αυξημένες ανάγκες λειτουργίας, μετακινήσεων και άλλων καθημερινών απαιτήσεων. Συνολικά το πλάνο, ο τρόπος λειτουργίας του και η στόχευση θα αναλυθούν τις προσεχείς ημέρες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)