to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:43 | 10.06.2015

Κοινωνία

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Νέα τροπή αλλά και νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο.


Νεότερη ενημέρωση:

Σε κύρια ανάκριση παραπέμφθηκε η υπόθεση του άτυχου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία κατ' εξακολούθηση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως τίποτε δεν αποκλείεται και αναμένεται το αποτέλεσμα της ανάκρισης.

Ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων όπου φοιτούσε και βρέθηκε, 37 ημέρες μετά, νεκρός σε χωράφι της περιοχής.

__________________________

Πριν από λίγες ημέρες η Ασφάλεια Ιωαννίνων είχε ολοκληρώσει μία ογκοδέστατη δικογραφία, την οποία διαβίβασε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα epiruspost.gr, ο Εισαγγελέας, έχοντας στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, τις μαρτυρικές καταθέσεις, τις αναλύσεις από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ και την έκθεση του ιατροδικαστή, παραπέμπει την υπόθεση στην κύρια ανάκριση για να διερευνηθεί πλέον ως ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά σοβαρή καθώς σε αυτό το στάδιο θα διερευνηθούν οι ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων.

Η εξέλιξη δικαιώνει τους συνηγόρους της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρη Μπούκα και Αμαλία Τάσση, που μιλούσαν από την αρχή για ανθρωποκτονία και για άμεση εμπλοκή ατόμων στο θάνατο του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο.

Αργά χθες το απόγευμα το epiruspost.gr επικοινώνησε με τον νομικό Δημήτρη Μπούκα ο οποίος δεν θέλησε να κάνει περισσότερα σχόλια πλην όμως σημείωσε ότι «είναι μία πολύ πιθανή εξέλιξη».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)