to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:20 | 25.10.2015

Πολιτική

Επίθεση Τζιτζικώστα κατά Μεϊμαράκη

Για «κόλπα του παρελθόντος» κατηγόρησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καταλογίζοντας του «συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες» και «θεατρινισμούς».


Χαρακτήρισε μάλιστα προσχηματική την πρόσκληση των υπόλοιπων υποψηφίων για την προεδρία της Ν.Δ. στη Μαδρίτη, ενώ πρόσθεσε πως για δύο ημέρες στην ισπανική πρωτεύουσα δεν συναντήθηκαν.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε επίσης πως ο κ. Μεϊμαράκης προχώρησε σε «συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες» με τη Ντόρα Μπακογιάννη όσον αφορά την υποψηφιότητα για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ.

«Οι συμφωνίες πίσω από κλειστές δυστυχώς είναι σε ημερήσια διάταξη», πρόσθεσε και ανέφερε ότι στέκεται στον «μεταβατικό αρχηγό ο όποιος ευαγγελίζεται τάχα την ενότητα στα λόγια, αλλά στην πράξη δεν το κάνει».

Ακόμη, ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. κατηγόρησε τον κ. Μεϊμαράκη ότι έκανε θεατρική παράσταση προ ημερών όταν διέκοψε τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

Όπως είπε, είχε συμφωνηθεί η διαδικασία και τελικά δεν άλλαξε τίποτα μετά τις ενστάσεις που τέθηκαν στην ΚΕΦΕ από την πλευρά του κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος «κάνει κόλπα του παρελθόντος».

Αναφορικά με τις πληροφορίες ότι στην προεκλογική κούρσα έχει ατύπως τη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά υπενθύμισε ότι με τον πρώην πρωθυπουργό συγκρούστηκε και προσωπικά πριν από 1,5 χρόνο όταν δεν πήρε το επίσημο χρίσμα της Ν.Δ. για την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Θεωρώ τουλάχιστον κακόγουστο αστείο και πολύ υποτιμητικό να λένε κάποιοι ότι αν εκλεγώ θα γίνει την επόμενη μέρα αντιπρόεδρος το κ. Σαμαράς», πρόσθεσε.

«Πίσω μου δεν βρίσκονται ούτε συστήματα, ούτε μηχανισμοί, ούτε παλιές ιστορίες, πίσω μου δεν βρίσκεται κανείς μηχανισμός, μονάχα οι πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)