to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:24 | 22.01.2018

Κοινωνία

Επίθεση στον Κώστα Ζουράρι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ομάδα 4-5 ατόμων τον έβρισαν, τον προπηλάκισαν και στη συνέχεια τον κυνήγησαν μέχρι το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Εκεί τον προστάτεψαν άλλοι διαδηλωτές και μπόρεσε να απομακρυνθεί με ασφάλεια.


Όπως μεταδίδει το documento, επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο τέως υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, που θέλησε να παραστεί στο συλλαλητήριο για το όνομα της πΓΔΜ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης,  ομάδα 4-5 ατόμων τον έβρισαν, τον προπηλάκισαν και στη συνέχεια τον κυνήγησαν μέχρι το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Εκεί τον προστάτεψαν άλλοι διαδηλωτές και μπόρεσε να απομακρυνθεί με ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Ζουράρις, παραιτήθηκε την περασμένη Κυριακή, μετά το θόρυβο που προκάλεσαν τα ραδιοφωνικά του αστεία σε βάρος των οπαδών του Άρη και του Ολυμπιακού.

Στο συλλαλητήριο και μάλιστα στις πρώτες θέσεις ήταν και άλλα στελέχη των ΑΝΕΛ όπως οι βουλευτές Κωνσταντίνος Κατσίκης, Γιώργος Λαζαρίδης και ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης.

Βίντεο: Atlas TV

ΑΝΕΛ: Φασιστική ενέργεια ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο Κώστας Ζουράρις

«Συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου "Μακεδονία" από τα Σκόπια» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου. 

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνει πως «φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)