to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:56 | 19.09.2015

Κοινωνία

Επιθέσεις σε εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ στα Πατήσια, την Κηφισιά και την Τρίπολη

Στόχος τραμπούκων έγινε για άλλη μια φορά το προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στο σταθμό του ηλεκτρικού στα Άνω Πατήσια, χθες τα ξημερώματα και το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη - Στην Κηφισιά "άγνωστοι" αποπειράθηκαν να παραβιάσουν την πόρτα εισόδου των γραφείων της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ και έσπασαν τη τζαμαρία


Στόχος εμπρησμού έγινε το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΑτησίων. Το περίπτερο καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά. Γκαζάκια εντόπισε η πυροσβεστική. Το ίδιο περίπτερο είχε καταστραφεί και την προεκλογική περίοδο του 2012, απ' όπου και η φωτογραφία.

Στην Κηφισιά

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ καταγγέλλει  την στοχοποίηση των  κομματικών της γραφείων, με το σπάσιμο της τζαμαρίας και την απόπειρα παραβίασης της πόρτα εισόδου. Η χρονική στιγμή, λίγες μόνο ώρες πριν από την κρίσιμη εκλογική διαδικασία, δεν θεωρείται τυχαία.

Λυπούμαστε που κάποιοι συμπολίτες μας επιλέγουν αυτό τον  τρόπο “ πολιτικής αντιπαράθεσης”, με σκοπό την τρομοκράτηση των φίλων και μελών του κόμματος μας. Η απάντησή μας στους προβοκάτορες είναι μία: Δεν τρομοκρατούμαστε, δεν χαρίζουμε καμία ψήφο και  συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη!!! 

Και στην Τρίπολη

Άγνωστοι πέταξαν σήμερα τα ξημερώματα μπογιές στους τοίχους, στην είσοδο, την τζαμαρία και τις αφίσες των εκλογικών κέντρων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, που βρίσκονται το πρώτο στον πεζόδρομο της Δεληγιάννη και το δεύτερο στη διασταύρωση των κεντρικών πεζοδρόμων Εθνικής Αντιστάσεως και Τάσου Σεχιώτη στο κέντρο της Τρίπολης.

Πρωί - πρωί οι υπεύθυνοι των εκλογικών κέντρων καθάρισαν τις μπογιές κι αποκατέστησαν τις ζημιές που είχαν προκαλέσει οι άγνωστοι δράστες και τα δύο εκλογικά κέντρα λειτουργούν κανονικά. Σε ανακοινώσεις τους τους οι νομαρχιακές επιτροπές Αρκαδίας, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, κάνουν λόγο για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που δεν αγγίζουν το δημοκρατικό λαό της Αρκαδίας. Ειδικότερα στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνεται ότι «μία μέρα πριν τις εκλογές της Κυριακής, οι «γνωστοί-άγνωστοι» άνθρωποι της νύχτας και του παρακράτους, βανδάλισαν την πρόσοψη των Γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη. Φαίνεται ότι ορισμένοι δεν ξεχνούν άλλες εποχές. Φοβούμενοι τη Δημοκρατία και το φως, επιδιώκουν την τρομοκράτηση των πολιτών». Επιπλέον υπογραμμίζεται πως «ούτε αυτή τη φορά θα τους περάσει. Ο δημοκρατικός Αρκαδικός Λαός δεν πτοείται και την Κυριακή θα προσέλθει μαζικά στις κάλπες για να εκλέξει την κυβέρνηση της επιλογής του που είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)