to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:46 | 26.05.2019

Κοινωνία

Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε μέλη της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στον Πειραιά

«Η φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής σήμερα επιτέθηκε και προσπάθησε να χτυπήσει μέλη της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική, έξω από το 3ο Λύκειο Πειραιά. Γύρω στα 15 άτομα επιτέθηκαν στο τραπεζάκι της κίνησης που βρισκόταν έξω από το σχολείο» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή.


H καταγγελία:

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την επίθεση των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής στα μέλη και τους φίλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που στήριζαν την παρέμβαση του περιφερειακού σχήματος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική έξω από το 3ο Λύκειο στον Πειραιά. Τα αστυνομικά όργανα που έσπευσαν επι τόπου φρόντισαν να συλλάβουν!!! τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και αυτούς που πήγαν να διαμαρτυρηθούν την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο της Αντικατάιλστικής Ανατροπής στην Αττική Τίνα Μαύρου  και τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανταρσία στις γειτονιές του Πειραιά» Θανάση Διαβολάκη!!! και τους μεταφέρουν στο ΑΤ Καμινίων.
Καταγγέλλουμε την επίθεση των φασιστών και την πλήρη συμπαιγνία τους με το αστυνομικό τμήματα Καμινίων. Η κυβέρνηση και το υπουργείο έχει την πλήρη πολιτική ευθύνη και αν δεν συλληφθούν άμεσα οι τραμπούκοι φασίστες και στην περίπτωση σύλληψης των συντρόφων μας.

Στο πλευρό του Θ. Διαβολάκη ο Ν. Μπελαβίλας

Στο πλευρό του επικεφαλής του επικεφαλής του συνδυασμού «Ανταρσία στο Λιμάνι» έσπευσε ο Νίκος Μπελαβίλας συνοδευόμενος από την δικηγόρο και δημοτική σύμβουλο Βάνα Μελά. «Αντί να συλληφθούν οι φονιάδες της Χρυσής Αυγής που την Παρασκευή επιτέθηκαν και στη Ρένα Δούρου, προσήχθη ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Διαβολάκης! Είμαι δίπλα του και θα παραμείνω δίπλα του μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος καλώντας τους Γιάννη Μώραλη και Νίκο Βλαχάκο να καταδικάσουν το γεγονός και τη δράση της ΧΑ.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Θ. Διαβολάκης

Ελεύθερος αφέθηκε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανταρσία στις γειτονιές του Πειραιά», Θανάσης Διαβολάκης, ο οποίος είχε προασχθεί.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)