to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:32 | 14.08.2019

Κοινωνία

Επιτέλους είδαν καράβι στη Σαμοθράκη: - Σε δρομολόγια «Ζέφυρος» και «Άναξ», φτάνει το AndrosJet

4 δρομολόγια έχει κάνει το Ζέφυρος ,ένα το Αναξ. Το βράδυ της Τετάρτης ξεκινά δρομολόγια το Andros Jet, τα δρομολόγια του οποίου ανακοίνωσε η πλοιοκτήτρια εταιρεία


Διαφαίνεται φως στο τούνελ με το ζήτημα του πολυήμερου αποκλεισμού του νησιού που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, από ντόπιους και επισκέπτες. Τέσσερα δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη με επιστροφή μεταφέροντας  600 επιβάτες έχει πραγματοποιήσει από το πρωί το πλοίο "Ζέφυρος", ενώ το οχηματαγωγό «Αναξ» έχει πραγματοποιήσει ήδη ένα δρομολόγιο από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη μεταφέροντας 12 επιβάτες, 139 ΙΧ οχήματα ένα φορτηγό και 6 δίκυκλα, ενώ θα εκτελέσει άλλα δύο δρομολόγια.

Στο μεταξύ απέπλευσε από τη Νάξο με προορισμό τη Σαμοθράκη το ταχύπλοο επιβατηγό-οχηματαγωγό "Andros Jet" προκειμένου να εκτελέσει άμεσα δύο δρομολόγια. Το πλοίο που μπορεί να μεταφέρει 600 επιβάτες και 75 ΙΧ αναμένεται στο νησί στις 22:00 το βράδυ. Θα εκτελέσει δύο δρομολόγια και από αύριο 15/08 τουλάχιστον τρία και αν χρειαστεί επιπλέον.

Tα δρομολόγια του AndrosJet ανακοίνωσε η εταιρεία

Τα δρομολόγια που θα πραγματοποιήσει το καταμαράν επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Andros jet» από σήμερα έως την Παρασκευή, ανακοίνωσε η ακτοπλοϊκή εταιρεία SEAJETS. 

Η εταιρεία, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «η SEAJETS ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του υπουργού Ναυτιλίας I. Πλακιωτάκη και της κυβέρνησης για το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη, στέλνει το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο "Andros Jet" προκειμένου να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό και να εξομαλυνθεί η σύνδεση».

Τονίζει ότι ανάλογα με τις εξελίξεις που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης και σε περίπτωση που χρειαστούν επιπλέον δρομολόγια, θα υπάρξει άμεσα νεότερη ενημέρωση.

Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι «η κίνηση αυτή της SEAJETS είναι στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς πρώτα για τους κατοίκους του νησιού, αλλά και για όλους τους ταξιδιώτες επισκέπτες και ξένους τουρίστες χωρίς να υπολογίσει το κόστος». Προσθέτει πως «τα έξοδα μεταφοράς του πλοίου από τις νότιες Κυκλάδες στη Σαμοθράκη σε συνδυασμό με τα έξοδα των δρομολογίων, της παραμονής του πλοίου και του πληρώματος δεν δύναται να καλυφθούν από τα αναμενόμενα έσοδα».

Πληροφορίες από ΑΠΕ_ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)