to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Επιστρέφει το κρύο από την Πέμπτη

Σε... γνήσια χειμερινό σκηνικό επανέρχεται ο καιρός από την Πέμπτη, ενώ το Σαββατοκύριακο προβλέπονται ακόμη και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και βαθμιαία σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας.


Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοδυτικοί βαθμιαία μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, ενώ βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις και η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς.


Πέμπτη 27-12-2012

Καιρός: Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που στη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Σε πτώση.


Παρασκευή 28-12-2012

Καιρός: Στα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Άνεμοι: Στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι τη νύχτα σε νοτίους νοτιοανατολικούς με την ιδία ένταση. Στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 στρεφόμενοι το βραδύ στο βόρειο Αιγαίο σε βορειοανατολικούς τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Σάββατο 29-12-2012

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Άνεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά από νότιες διευθύνεις 4 και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε πτώση κυρίως στα ανατολικά.


Κυριακή 30-12-2012 και Δευτέρα 31-12-2012

Καιρός: Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τη Δευτέρα. |Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)