to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:27 | 20.10.2022

Πολιτική

Επιστολή του Θοδωρή Δρίτσα: «Γιατί δεν θα κάτσω στο ίδιο τραπέζι με τον Αλέξη Κούγια»

Οι προκλητικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση βιασμού της 19χρονης στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας εξόργισαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Στην ματαίωση προγραμματισμένης και κατ' αντιπαράσταση συνέντευξης τύπου, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, σχετικά με το τραγικό δυστύχημα της Αίγινας, με τον Αλέξη Κούγια, προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θοδωρής Δρίτσας.

Αφορμή στάθηκε η ανεκδιήγητη δήλωση του Αλέξη Κούγια ότι «η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της» αναφορικά με την υπόθεση των δυο ειδικών φρουρών που διώκονται για βιασμό της στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Όπως τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η δήλωση αυτή του «προκάλεσε φρίκη» και αρνείται να παραστεί από κοινού με τον ποινικολόγο, ανακαλώντας την πρωτοβουλία του.

Πιο συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου είχε προγραμματιστεί έπειτα από πρωτοβουλία του Θοδωρή Δρίτσα, από κοινού και κατ' αντιπαράσταση συνέντευξη τύπου με τον Αλέξη Κούγια για τη δήθεν συγκάλυψη εκ μέρους του βουλευτή των υπεύθυνων του τραγικού δυστυχήματος στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Μονή και στην Πέρδικα της Αίγινας, την 16η Αυγούστου 2016.

Όμως όπως τονίζει σε ανάρτησή του ο Θοδωρής Δρίτσας «ιδιαίτερα σε αυτήν τη συγκυρία, εξαντλήθηκε από τη μεριά μου και η πλέον ρομαντική διάθεση υπέρβασης συμβατικών κανόνων, που ομολογώ ότι ήταν το μόνο κίνητρο για την πρόκληση που σας απηύθυνα και την οποία αποδεχτήκατε. Ο καθείς και τα όπλα του».

«Η δήλωσή σας «Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της», μου προκάλεσε φρίκη» τόνισε ο Θ. Δρίτσας.

«Δεν έχει πλέον κανένα νόημα, αντίθετα μού είναι κυριολεκτικά αδύνατον να καθίσω στο ίδιο τραπέζι μαζί σας και να δώσω προς τους εκπροσώπους του τύπου κοινή συνέντευξη, έστω κι αν αυτή, όπως ήταν προγραμματισμένη, θα ήταν προς δημόσια αντιπαράσταση και αντιπαράθεση απόψεων σχετικά με τους τουλάχιστον απολύτως αβάσιμους επαναλαμβανόμενους ισχυρισμούς από εσάς και από το 2016 εναντίον μου ως Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής αλλά και εναντίον του τότε Αρχηγού Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναυάρχου ε.α. κυρίου Σταμάτη Ράπτη, για "συγκάλυψη των πραγματικών ενόχων" του τραγικού και πολύνεκρου συμβάντος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)