to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:57 | 06.02.2013

left.gr

Πολιτική

Επιστολή του Κ. Δερμιτζάκη σχετικά με τη διαστρέβλωση δηλώσεων του

Απάντηση – Επιστολή του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Κ. Δερμιτζάκη, σχετικά με δηλώσεις του που παρουσιάστηκαν σε ειδησεογραφικά μέσα για τον αγώνα των ναυτεργατών


Μου προκαλεί κατάπληξη, η δημοσίευση με ευκολία ειδήσεων που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια χωρίς να έχετε διασταυρώσει προηγουμένως τις πληροφορίες σας. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνω ότι η μια και μοναδική επίσκεψη από εμένα στην περιφέρεια Κρήτης είχε δυο λόγους:


Να μεταφέρω την αγανάκτηση, το θυμό και την οργή των κατοίκων του Ν. Λασιθίου προς την κυβέρνηση για την απομάκρυνση των τριών τμημάτων του ΤΕΙ, με όλα τα προβλήματα που δημιουργεί το σχέδιο Αθηνά. 


Να μεταφέρω επίσης την αγανάκτηση του κόσμου προς την κυβέρνηση για την πολιτική της απέναντι στους ναυτεργάτες και τα δίκαια αιτήματα τους αλλά και απέναντι στους αγρότες, με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε απόγνωση. 


Στην τοποθέτηση μου στήριξα το δίκαιο αγώνα των ναυτεργατών και κάλεσα τους αγρότες να μην κάνουν το λάθος να στραφούν εναντίον τους και να μην αφήσουν να δημιουργηθεί πολεμικό κλίμα και αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο κοινωνικές ομάδες που πλήττονται βάναυσα από την κυβερνητική πολιτική. Τόνισα ότι είναι τεράστιο λάθος να στραφεί η μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης και πως πρέπει να διαφυλαχτεί ως κόρη οφθαλμού η κοινωνική συνοχή. Τα ίδια επανέλαβα και στις δηλώσεις μου στα ΜΜΕ. Αν δείτε ολόκληρο το βίντεο των δηλώσεων δεν θα έχετε την παραμικρή αμφιβολία. Μετά από αυτά εγώ αποχώρησα από την περιφέρεια λόγο προσωπικού προβλήματος. Σε καμία περίπτωση δεν συμμετείχα σε προσπάθειες για τη δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού, πράγμα αδιανόητο για μένα, τη στάση ζωής και τα ιδεολογικά μου πιστεύω.


Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την επιστολή, καθώς και το πλήρες κείμενο των δηλώσεων μου για την αποκατάσταση της αλήθειας.


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)