to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:44 | 19.07.2017

Κοινωνία

Επιστολή των εργαζομένων του ρ/φ σταθμού ΞΕΝΙΟΣ 94,3FM στον Π. Σκουρλέτη για το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου

«Είναι ξεκάθαρο πως με τη ρύθμιση στο άρθρο 15 παρ. 3 αποκαθίσταται μια μακρόχρονη αδικία σε βάρος μας, βάζει τέλος στην ομηρία μας όλα αυτά τα χρόνια και επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη μας»


Η επιστολή:

Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

            Θα ήθελα εκ μέρους όλων των συναδέλφων-εργαζομένων του υπό λύση και εκκαθάριση δημοτικού ραδιοσταθμού του δήμου Φυλής ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM, να σας ευχαριστήσω για την ρύθμιση στο άρθρο 15 παρ. 3 για εμάς στο πολυνομοσχέδιο που καταθέσατε την περασμένη Πέμπτη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την επίθεση που δεχτήκατε για τη ρύθμιση μας, στην πρώτη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, από τους κύριους Βορίδη, Γκιουλέκα, Γρηγοράκο και άλλους βουλευτές, περί νέων προσλήψεων και ρουσφετολογικών τακτοποιήσεων.

Η απάντηση σε όλους αυτούς κύριε υπουργέ, είναι πως δεν πρόκειται για νέες ή ρουσφετολογικές προσλήψεις,  καθώς οι εργαζόμενοι του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM με την υπαγωγή του ραδιοφωνικού σταθμού σε καθεστώς λύσης και εκκαθάρισης, υπέγραψαν τη μεταφορά τους στο Δήμο, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ αφού σύμφωνα με τις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 11 του 4071/2012 οι κείμενες διατάξεις μεταφοράς, δεν ίσχυαν πλέον και μας διατήρησαν σε καθεστώς ομηρίας, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, χωρίς να μας κοινοποιήσουν απόλυση! Και έχουν το θράσος, αυτοί που μας ταλαιπώρησαν-κορόιδεψαν, να σας εγκαλούν, ότι προχωράτε σε νέες προσλήψεις και ρουσφέτι υπέρ μας.

Αυτοί, οι οποίοι που δεν μερίμνησαν για την ύπαρξη ρύθμισης μεταφοράς και ούτε ασχολήθηκαν με την περίπτωσή μας, σας λένε τώρα τι; Να μας πετάξετε στον "Καιάδα" εργαζόμενους με 20, 25 και 30 χρόνια προϋπηρεσία! Προφανώς οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν έχουν ιδέα για την υπόθεσή μας και καλά για τους Βορίδη (αν και εκλέγεται στο υπόλοιπο Αττικής, όπου υπάγεται ο Δήμος Φυλής), Γρηγοράκο και άλλους, αλλά δεν περίμενα ο συνάδελφος κύριος Γκιουλέκας μαχόμενος δικηγόρος και δημοσιογράφος 27 χρόνια όπως είπε, εργαζόμενος στη Θεσσαλονίκη σε δημοτικά ΜΜΕ, και ευαίσθητος σε τέτοιου είδους θέματα, να έχει πλήρη άγνοια για την υπόθεσή μας!

Κατά συνέπεια κύριε υπουργέ, είμαστε δίπλα σας και απέναντι σε αυτούς, που έπαιξαν με τη ζωή μας όλα αυτά τα χρόνια και μας αγνόησαν επιδεικτικά. Είναι ξεκάθαρο πως με τη ρύθμιση στο άρθρο 15 παρ. 3 αποκαθίσταται μια μακρόχρονη αδικία σε βάρος μας, βάζει τέλος στην ομηρία μας όλα αυτά τα χρόνια και επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη μας. 

Η συγκεκριμένη ρύθμιση κύριε υπουργέ είναι η τελευταία μας ελπίδα, για λύση στο πρόβλημά μας.

Σε διαφορετική περίπτωση... για εμάς δεν υπάρχει αύριο …

Προχωρήστε στην κατάθεση της ρύθμισης και είμαστε στη διάθεσή σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιστολή μου και αν χρειαστεί μπορώ να παρίσταμαι στην επιτροπή για να δώσω απαντήσεις σε αυτούς που δεν θα έπρεπε για τη συγκεκριμένη ρύθμιση να μιλούν αλλά να σιωπούν, σε ένδειξη σεβασμού απέναντι στους εργαζόμενους που ταλαιπώρησαν και εξαπάτησαν.

Και πείτε κύριε υπουργέ, σε αυτούς τους κυρίους που ασκούν ξεκάθαρα μικροπολιτική σκοπιμότητα στην υπόθεσή μας, προφανώς λόγω πλήρης άγνοιας, ότι τη συγκεκριμένη διάταξη στηρίζει και η Δημοτική αρχή της Φυλής!

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ κύριε υπουργέ, εκ μέρους όλων των συναδέλφων-εργαζομένων του υπό λύση και εκκαθάριση δημοτικού ραδιοσταθμού του δήμου Φυλής ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαι στη διάθεσή σας.
Με ειλικρινή εκτίμηση και απέραντο σεβασμό.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)