to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:44 | 29.06.2021

Πολιτική

Επιστολή Κουρουμπλή σε 10 πρέσβεις στην Αθήνα για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων

Η επιστολή του κ. Κουρουμπλή συνοδεύεται από το βιβλίο του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, με τίτλο «The Pontian Question In The United Nations», έκδοση της Διεθνούς Ένωσης για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών


Επιστολή προς τους Πρέσβεις δέκα χωρών στην Αθήνα, για την Ποντιακή Υπόθεση απέστειλε, ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, με την οποία ζητεί την παρέμβαση των πρέσβεων στις κυβερνήσεις τους, για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Η επιστολή του κ. Κουρουμπλή συνοδεύεται από το βιβλίο του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, με τίτλο «The Pontian Question In The United Nations», έκδοση της “International League For The Right And Liberation of Peoples” ( Διεθνής Ένωση για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών).

Αποδέκτες της εν λόγω επιστολής είναι οι Πρέσβεις των ακόλουθων χωρών: Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ιταλία, Η.Π.Α., Πολωνία, Ρωσία και  Σλοβακία.

Aναλυτικά η επιστολή:

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιστολή του Παναγιώτη Κουρουμπλή σε δέκα Πρέσβεις
για την αναγνώριση της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Επιστολή προς τους Πρέσβεις δέκα χωρών στην Αθήνα, για την Ποντιακή Υπόθεση απέστειλε, ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, με την οποία ζητεί την παρέμβαση των πρέσβεων στις κυβερνήσεις τους, για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων. Η επιστολή του κ. Κουρουμπλή συνοδεύεται από το βιβλίο του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, με τίτλο «The Pontian Question In The United Nations», έκδοση της “International League For The Right And Liberation of Peoples” ( Διεθνής Ένωση για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών).
Αποδέκτες της εν λόγω επιστολής είναι οι Πρέσβεις των ακόλουθων χωρών: Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ιταλία, Η.Π.Α., Πολωνία, Ρωσία και  Σλοβακία.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)