to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:52 | 19.05.2021

Κοινωνία

Επίσκεψη της Ρένας Δούρου στον Κορυδαλλό: Βάλαμε τέλος σε προβλήματα που βάλτωναν χρόνια

Σειρά εμβληματικών έργων, που αποτελούσαν πάγια αιτήματα του Δήμου Κορυδαλλού, επισκέφθηκε σήμερα η Ρένα Δούρου με τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργο Γαβρίλη.


Πρόκειται για έργα που είχαν ξεκινήσει από τη Δημοτική Αρχή του Σταύρου Κασιμάτη σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία διασφάλισε τη χρηματοδότηση. Τα έργα σήμερα είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, η Ρ. Δούρου και ο Γ. Γαβρίλης επισκέφθηκαν την ανάπλαση του χώρου των πρώην γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού (προϋπολογισμού 4.590.000), η οποία αποτελεί σημαντικό βήμα για την οριστική απομάκρυνση των φυλακών από την πόλη, το υπό κατασκευή Κλειστό Γυμναστήριο – Κολυμβητήριο (προϋπολογισμού 8.390.000) καθώς και το Ειδικό Δημοτικό Νηπιαγωγείο, το οποίο ολοκληρώθηκε με τη συμπληρωματική σύμβαση που υπογράφτηκε μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Κορυδαλλού.

Στην επίσκεψη μετείχαν : ο Βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρ. Αλεξιάδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Β. Λάσκαρη και Κ. Λογοθέτη, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρ. Λαμπρίδης, τα μέλη της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και της Νομαρχιακής Πειραιά, Χρήστος Φωτιάδης και Καίτη Κυλάκου, ο αντιδήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Μ. Θεόδοτος, η Δημοτική Σύμβουλος Κορυδαλλού Μ. Καλαμάρη, η Γραμματέας της ΟΜ Κορυδαλλού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μ. Κριεζία, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Μακρινός, ο Συντονιστής της ΟΜ Νίκαιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Μεταξιώτης, το μέλος της Νομαρχιακής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κ. Μπερδεμπέ, η πρώην Περιφερειακή Σύμβουλος, Μ. Λαμπρίδου.

“Στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, όπως και σε όλη την Αττική, η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής, στα πέντε χρόνια της θητείας της, έκανε πράξη το αυτονόητο. Βάλαμε τέλος σε προβλήματα που βάλτωναν χρόνια, δώσαμε λύσεις σε πάγια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, όπως του Κορυδαλλού. Και είμαστε σήμερα εδώ, σε αυτά τα εμβληματικά έργα που δείχνουν το αποτύπωμα μιας Διοίκησης, η οποία έκτισε ένα νέο υπόδειγμα άσκησης διοίκησης, συνεργάστηκε ισότιμα με τους Δήμους, αξιοποίησε όλους τους δυνατούς πόρους στη βάση αναπτυξιακής στρατηγικής και με σεβασμό στο περιβάλλον, αναβάθμισε και δημιούργησε νέες υποδομές και βελτίωσε τη ζωή των πολιτών. Σήμερα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρακολουθούμε, ελέγχουμε και πιέζουμε, έτσι ώστε τίποτε να μην πάει πίσω, όλα τα έργα να ολοκληρωθούν. Γιατί αυτό οφείλει στους πολίτες μια διεκδικητική, σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση”. Παρατήρησε, μεταξύ άλλων, η Ρένα Δούρου, μετά από την ολοκλήρωση της επίσκεψης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)