to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:02 | 11.11.2021

Πολιτική

Επίσκεψη και περιοδεία της Όλγας Γεροβασίλη στη Δράμα (φωτ.)

Στo πλαίσιo της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, επισκέφτηκε τη Δράμα η Όλγα Γεροβασίλη, Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ (φωτ.)


Στo πλαίσιo της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ΑΜΘ, που ολοκληρώνεται με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κομοτηνή σήμερα, επισκέφτηκε τη Δράμα η Όλγα Γεροβασίλη, Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Στην περιοδεία της συνοδευόταν από τον Γραμματέα της ΝΕ Καρβούνη Δημήτρη, τον πρώην βουλευτή Καραγιαννίδη Χρήστο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δράμας.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας το Παρανέστι, όπου στο επίκεντρο βρέθηκε η συρρίκνωση των λειτουργιών του ΚΥ. Όπως τόνισε η κ. Γεροβασίλη, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ενώνει τη φωνή του με τις φωνές των υγειονομικών, του δημοτικού συμβουλίου και των κατοίκων του Παρανεστίου για την απαράδεκτη απόφαση της 4ης ΥΠΕ να περιστείλει την λειτουργία του ΚΥ. Δηλώσαμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στον αγώνα των κατοίκων να αποσυρθεί η απόφαση και το ΚΥ να συνεχίσει κανονικά την λειτουργία του. Η κ. Γεροβασίλη συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κι ακολούθως με τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Λουκανίδη Γεώργιο και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παρλόγλου Μιχάλη. Είχε προηγηθεί συνάντηση με το Δήμαρχο Παρανεστίου κ. Καγιάογλου Αναστάσιο, στο Νικηφόρο, τόσο για το επίμαχο θέμα όσο και για τα ζητήματα που αφορούν τον δήμο Παρανεστίου.

Στη συνέχεια η Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκε στα γραφεία του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ  Δράμας, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και ακολούθως μαζί με συντρόφισσες και συντρόφους περπάτησε στην αγορά της πόλης και συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες.

Το απόγευμα η Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας κ. Αντώνη Σκουλίδη και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Δράμας κ. Όθωνα Μουρμούρη. Στο επίκεντρο των συζητήσεων η έκρηξη της ακρίβειας που επιδεινώνει προϋπάρχοντα προβλήματα για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Το πρωί της Πέμπτης 11/11 η κ. Γεροβασίλη επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας κι ενημερώθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σέρτη Νικόλαο. Τέλος, η κ. Γεροβασίλη, μαζί με κλιμάκιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, περπάτησε στο παζάρι της πόλης κι άκουσε τη διαμαρτυρία και τις αγωνίες των παραγωγών κι εμπόρων λόγω του νόμου της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη που ουσιαστικά καταργεί τις λαϊκές.


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ οργανώνεται, προχωρά, αφουγκράζεται την κοινωνία και επικοινωνεί αδιαμεσολάβητα μαζί της.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)