to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:29 | 19.05.2014

Πολιτική

Επίσκεψη Γιούνκερ: Πλήρης στήριξη στον Σαμαρά, 2,5 χρόνια μετά τη συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού

ΣΥΡΙΖΑ: «Αφιερώνουμε και στους δύο αυτό που ακόμα και ο υποψήφιος πρόεδρος για τη Κομισιόν και εκπρόσωπος των Φιλελευθέρων Γκι Φέρχοφσταντ δήλωσε στο πρόσφατο ευρωπαϊκό ντιμπέιτ, ότι τα δύο κυβερνητικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι αυτά που ευθύνονται για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα»


Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, έγραψε στο λογαριασμό του, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Η Ελλάδα στέκεται ξανά στα πόδια της». 

Το σχόλιο του κ. Γιούνγκερ αναρτήθηκε κάτω από φωτογραφία του με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, με τον οποίο επισκέφθηκε τα εργοτάξια του Μετρό στις περιοχές του Αιγάλεω και του Κορυδαλλού, εν όψει της επέκτασης της γραμμής 3.

Τον κ. Γιούνγκερ υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, το μεσημέρι στο Μουσείο της Ακρόπολης, και τον ξενάγησε στους χώρους του, ενώ τον ενημέρωσε και για την πορεία των έργων στην Ακρόπολη. Στη συνέχεια, οι δυο τους γευμάτισαν στο εστιατόριο του Μουσείου.

Το πρόγραμμα του υποψηφίου για την προεδρία της Επιτροπής περιελάμβανε και επίσκεψη στο γραφείο της FRONTEX, στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, όπου ενημερώθηκε για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών στα θαλάσσια σύνορα της χώρας και για τις επιχειρήσεις του Λιμενικού Σώματος.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Γιούνκερ έρχεται να στηρίξει τον κ. Σαμαρά, 2,5 χρόνια μετά τη συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού

Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ:

«2,5 χρόνια μετά την συνομωσία σε βάρος του ελληνικού λαού  στις Κάννες, ο κ. Γιούνκερ έρχεται στην Ελλάδα να στηρίξει τον κ. Σαμαρά, με τον οποίο συμφωνούν στα πάντα, αλλά συναγωνίζονται μόνο για το ποιος είναι πιο μνημονιακός και πιο πιστός φίλος της κ. Μέρκελ.

Ήταν οι ίδιοι που συμφώνησαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου που εκτέλεσε το πληρωμένο συμβόλαιο του PSI, που κατέστρεψε τους μικροομολογιούχους και τα ασφαλιστικά ταμεία. Ήταν οι ίδιοι που πίσω από τις κλειστές πόρτες των Καννών διόρισαν κυβέρνηση για να αποφύγουν τη βούληση του ελληνικού λαού.

Αφιερώνουμε και στους δύο αυτό που ακόμα και ο υποψήφιος πρόεδρος για τη Κομισιόν και εκπρόσωπος των Φιλελευθέρων Γκι Φέρχοφσταντ δήλωσε στο πρόσφατο ευρωπαϊκό ντιμπέιτ , ότι τα δύο κυβερνητικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι αυτά που ευθύνονται για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα.

Αλλά, πλέον, η Ελλάδα έχει φωνή και στην Ευρώπη, η χώρα θα αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στο ευρωπαϊκό στερέωμα και θα πάψει να είναι υποταγμένη στις ορέξεις των δανειστών». 

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)