to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:30 | 24.04.2020

Πολιτική

Επίσκεψη Δούρου και Μπελαβίλα στο ΚΕΘΕΑ-«Νόστος» και το Τζάνειο Νοσοκομείο

Τις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ-«Νόστος» στον Πειραιά επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης η Ρένα Δούρου, επικεφαλής της περιφερειακής Παράταξης “Δύναμης Ζωής' και ο Νίκος Μπελαβίλας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πειραιάς για όλους”.



Συναντώντας τα στελέχη του Προγράμματος Κοινωνικής Επανένταξης του Κέντρου,  ευχήθηκαν και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για το κοινωνικό έργο που προσφέρει η δομή στον Πειραιά. “Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας σε όλες και όλους που κάνετε πράξη την ανθρωπιά σε καιρούς δύσκολους. Που βοηθάτε τους συμπολίτες μας να ξαναβρούν την αξιοπρέπειά τους και τη θέση τους σε μια κοινωνία που κρίνεται πάντα από την ευαισθησία της και τις ευκαιρίες ζωής που προσφέρει ισότιμα σε όλους και σε όλες” τόνισαν οι Ρένα Δούρου και Νίκος Μπελαβίλας, που ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους για την λειτουργία του Κέντρου.


Στη συνέχεια μετέβησαν το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά όπου ενημερώθηκαν από τη διοίκηση και τους διευθυντές μονάδων, για ζητήματα λειτουργίας του, ειδικά στη σημερινή συγκυρία της πανδημίας. “Η δημόσια υγεία οφείλει να είναι η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Πολιτείας και η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει την υποχρέωση να στηρίξει τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής και τους ανθρώπους τους, που σήμερα δοκιμάζονται, δημιουργώντας έτσι αλυσίδα κοινωνικής αλληλεγγύης”, δήλωσαν οι επικεφαλής των παρατάξεων “Δύναμης Ζωής” και “Πειραιάς για όλους”.
Η Διοίκηση της “Δύναμης Ζωής” στην Περιφέρεια Αττικής έκανε πράξη τη στήριξη στη δημόσια υγεία, με 25 εκ. ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά. Μεταξύ τους είναι και η λειτουργία της νέας καρδιολογικής πτέρυγας στο Τζάνειο Νοσοκομείο που χρηματοδότησε, όπως και την αγορά ιατρικού εξοπλισμού (αγγειογράφου και στεφανιογράφου) ύψους 1,3 εκ, ευρώ. Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής οφείλει να προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση των παρεμβάσεων που ξεκίνησε η “Δύναμη Ζωής” κατά τη θητεία της, για τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής και που σήμερα  εκκρεμούν.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)