to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Επισημάνσεις

Βεβαίως και πρέπει να κληθεί ως μάρτυρας ο Τζανακόπουλος στην Προανακριτική. Να μας πει τι είδε στα μπουντρούμια του Αρείου Πάγου, όπου βασάνιζε ο Παπαγγελόπουλος τους εισαγγελείς Διαφθοράς.


Και γιατί επισκέφθηκε τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου κουβαλώντας τανάλιες, αναμμένα κάρβουνα και βραστά αυγά.

Και ο Πολάκης είναι βασικός μάρτυρας. Είπε δημοσίως ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι από τη Novartis, γεγονός που αποδεικνύει ότι τους ήξερε προσωπικά.

Και πολύ λογικά, γιατί όλοι οι υπόλοιποι εκείνη την περίοδο πιστεύαμε ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι τραγουδιστές φολκλόρ συγκροτημάτων από τα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας.

Είναι λοιπόν ουσιώδες για τη διερεύνηση της υπόθεσης να κληθεί ως μάρτυρας στην Προανακριτική ο Πολάκης, να ερωτηθεί αν τους ήξερε, να πει «όχι» και να αποδειχτεί έτσι η ωμή παρέμβαση του Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη.

Έχει κάποιο κενό αυτός ο συλλογισμός, αλλά, άμα έχεις γερές νομικές βάσεις, στέκεται.

Άσε που δεν έχουν και σοβαρό ρόλο στην Επιτροπή. Τι να τους έχουμε εκεί, για να κάνουν ερωτήσεις στον Φρουζή και τον Μανιαδάκη και να χάνουμε χρόνο;

Θα χαλάσουν και το ζεστό φιλικό κλίμα της προανάκρισης και δεν είναι σωστό.

Ασε που θα κάνουν άσκοπες ερωτήσεις, όπως αν δικηγόρος του Μανιαδάκη είναι το νομικό γραφείο του Πλεύρη και τέτοια.

Η "Εστία" το έγραψε αυτό βασικά, αλλά ας μη δίνουμε πολλή σημασία. Θα είναι μάλλον εσωκομματικές κακιούλες από το περιβάλλον του στρατάρχη Παπάγου.

Εντρομη η κοινή γνώμη από το θρασύτατο τρομοκρατικό χτύπημα μιας παρέας που παρήλασε στη Νέα Φιλαδέλφεια με το χαζό περπάτημα των Μόντι Πάιθον.

Το "Πρώτο Θέμα" αναζητούσε ομοιότητες ανάμεσα στην προκήρυξή τους και τις προκηρύξεις της 17 Νοέμβρη.

Αν και αυτά θα τα πουν σίγουρα οι γραφολόγοι της Αντιτρομοκρατικής.

Εντάξει, απαράδεκτο είναι. Δεν επιτρέπεται να πετάμε τους Ρομά έξω από τις παρελάσεις για να είναι πιο ευπρεπείς και να έρχονται μετά να τις καταστρέφουν τα παρτσακλά.

Αν τα είχε ανεχθεί αυτά ο Χίτλερ στη Νυρεμβέργη, να βλέπαμε τι σκατά ντοκιμαντέρ θα είχε καταφέρει να γυρίσει η Ρίφενσταλ.

Η Κεραμέως είπε ότι τέτοιες ενέργειες προσβάλλουν τη μνήμη των προγόνων μας που πολέμησαν τον ακραίο λαϊκισμό.

Και τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της ακραία λαϊκιστικής κατοχής.

Και τους χιλιάδες Έλληνες που χάθηκαν στα ακραία λαϊκιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε ότι προσέβαλαν το παλλαϊκό κίνημα της Εθελοντικής Αντίστασης και του εθελοντικοαπελευθερωτικού αγώνα.

Δεν είναι ανάπηρα για να έχουν το ακαταλόγιστο, δήλωσε ο Βορίδης ξεσηκώνοντας τεράστιο κύμα συμπάθειας για την ανθρωπιά του και την πολιτική του ορθότητα.

Δεν φταίει ο άνθρωπος, ρε παιδιά. Απλώς εκείνοι οι άθλιοι αντισημίτεςμ με τους οποίους συνυπήρξε σε πολιτικούς χώρους, φαίνεται ότι παίρνανε στα σοβαρά τον Μέγκελε.

Τον κάλυψε και ο Οικονόμου του ΣΚΑΪ, πάντως, γιατί ο Βορίδης είναι σοβαρός άνθρωπος, όχι σαν τον Πολάκη που βρίζει και διχάζει την κοινωνία.

Στον ΣΚΑΪ βρήκε και ο Πέτσας να εξηγήσει γιατί η φράση «εμ θέλετε περιπολίες, εμ δεν θέλετε και να τους πνίγουμε» απορρέει από τις θεμελιώδεις αρχές του διεθνούς δικαίου και τις ανθρωπιστικές αξίες της ελληνικής κυβέρνησης.

Την Κοσιώνη, πάντως, την έπεισε.

Και ξέρετε, είναι κέρβερος η Κοσιώνη, σε κανέναν δεν χαρίζεται.

Αποκλείεται να έχει πει τέτοια μ**κία ο Πέτσας, φώναζε οργισμένος ο Μητσοτάκης στη Βουλή την ώρα που ο Τζανακόπουλος την κατέθετε αυτολεξεί στα πρακτικά επικυρωμένη από συμβολαιογράφο.

Αναδιοργανώνεται επιτέλους η ΔΕΗ, με απεριόριστες αποδοχές στα στελέχη και φτωχούς εργολαβικούς υπαλλήλους, στα πρότυπα των εταιρειών εξόρυξης πετρελαίου στο Φαρ Ουέστ.

Και των Κινέζων που στρώνανε σιδηροδρομικές γραμμές.

Θα χρησιμοποιούσανε και καταδίκους, αλλά θέλει μερικές αλλαγές ο Ποινικός Κώδικας.

Ή σκοπεύουν να τους διοχετεύσουν όλους στο Ελληνικό.

Ή περιμένουν πρώτα να αρχειοθετηθεί η υπόθεση Novartis.

Σοβαρή εσωκομματική σύγκρουση στο ΚΙΝ.ΑΛΛ., όπου οι μισοί θέλουν να παραμείνει η Φώφη μέχρι το 2021 για φορολογικούς λόγους και οι άλλοι μισοί θέλουν να παραμείνει επειδή δεν αξίζει τον κόπο να την αντικαταστήσουν με κάποιον άλλον.

Είναι αυτό που έλεγε ο Λένιν «δύο τακτικές για τη Σοσιαλδημοκρατία».

Στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, η οποία μετά την εκλογή θα ασχοληθεί με τη συγκρότηση Επιτροπής Προγράμματος και την εκλογή Συντονιστικής Γραμματείας Επιτροπής Προγράμματος.

Ακολούθως θα συνεδριάσουν από κοινού η Συντονιστική Γραμματεία Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και η Συντονιστική Γραμματεία Επιτροπής Προγράμματος προκειμένου να δούμε πώς θα πάμε σε ένα αποκεντρωμένο κόμμα των μελών.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)