to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:35 | 17.12.2021

Κοινωνία

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια μετά τα βίντεο με τους πυροβολισμούς - Οκτώ συλλήψεις

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες, στο Ζεφύρι και τα Άνω Λιόσια.


Σε οκτώ ανήλθαν οι συλλήψεις που έχουν γίνει, έως τώρα, στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, στο Ζεφύρι και τα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα. Παράλληλα, έως τώρα, έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί ποσότητα ηρωϊνης που ξεπερνά το μισό κιλό, καθώς και πέντε σφαίρες των 9 χιλιοστών.

Η επιχείρηση γίνεται με αφορμή βίντεο που «ανέβηκε» σε μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει άτομα να πυροβολούν με βαρύ οπλισμό στον αέρα, πιθανότατα στις συγκεκριμένες περιοχές.

Τα βίντεο που δημοσιοποίησε το real.gr και δείχνουν βαριά οπλισμένους άνδρες να καλούν σε «μονομαχία» αντίπαλη συμμορία.

Η επιχείρηση γίνεται στο σημείο που βρίσκεται το σπίτι έξω από το οποίο έριχναν πυροβολισμούς προκειμένου να βρεθούν οι άνθρωποι που κρατούσαν τα όπλα και κυρίως να διαπιστωθεί το πού τα βρήκαν.

Περίπου 30 βαριά οπλισμένοι φαίνονται να βρίσκονται έξω από μία κατοικία πιθανότατα ιδιοκτησίας του αρχηγού αντίπαλης συμμορίας, και να προχωρούν σε μπαράζ πυροβολισμών με περίστροφα και υποπολυβόλα δημιουργώντας εικόνες ιδιόμορφου «φαρ ουεστ».

Σε μία... επίδειξη δύναμης μάλιστα ανάρτησαν τα ανατριχιαστικά βίντεο στο διαδίκτυο όπου διαφαίνονται να εξαπολύουν καταιγισμούς πυρών στον αέρα, στέλνοντας μήνυμα σε συγκεκριμένους αποδέκτες και συγκεκριμένα σε αντίπαλη συμμορία στα Άνω Λιόσια.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)