to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:08 | 22.09.2016

Οικονομία

Επιχείρηση πολιτικής δίωξης καταγγέλλει η σύζυγος του Γ. Στουρνάρα

«Η εταιρεία μου ήταν πάντα στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών χωρίς να αποκρύψει ποτέ κανένα στοιχείο» αναφέρει η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, και διαμηνύει ότι «έως σήμερα ποτέ δεν έχει στοιχειοθετηθεί οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον μου ή εναντίον της εταιρείας μου».


Aπάντηση στο δημοσίευμα του περιοδικού «Hot Doc» για τις συμβάσεις της εταιρείας της με το ΚΕΕΛΠΝΟ δίνει η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, καταγγέλλοντας εκστρατεία σπίλωσης που έχει ως πραγματικό στόχο τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί απάντηση και από τον Γ. Στουρνάρα, ο οποίος ανέφερε ότι ουδέποτε παρεμπόδισε ην έρευνα εις βάρος της συζύγου του.

Όπως σημειώνει η Λ. Νικολοπούλου, η Mindwork Business Solutions - όπως κάθε εταιρεία - υπόκειται σε τακτικούς και έκτακτους ελέγχους νομιμότητας των δραστηριοτήτων της, ιδίως όταν αυτές αφορούν συμβάσεις με φορείς του δημοσίου. Πορίσματα εκδίδονται και, εφόσον προκύψει κάτι επιλήψιμο, επιλαμβάνεται η δικαιοσύνη στο πλαίσιο των κανόνων του κράτους δικαίου.

«Η εταιρεία μου ήταν πάντα στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών χωρίς να αποκρύψει ποτέ κανένα στοιχείο» αναφέρει η Λ. Νικολοπούλου και διαμηνύει ότι «έως σήμερα ποτέ δεν έχει στοιχειοθετηθεί οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον μου ή εναντίον της εταιρείας μου».

Παράλληλα κάνει λόγο για «απροκάλυπτη και συστηματική προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για δήθεν κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά και διαπλεκόμενη λειτουργία από μια εταιρεία με ιστορία οκτώ χρόνων».

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Όπως κάθε εταιρεία, η Mindwork Business Solutions υπόκειται σε τακτικούς και έκτακτους ελέγχους νομιμότητας των δραστηριοτήτων της, ιδίως όταν αυτές αφορούν συμβάσεις με φορείς του Δημοσίου.

Πορίσματα εκδίδονται και, εφόσον προκύψει κάτι επιλήψιμο, επιλαμβάνεται η δικαιοσύνη στο πλαίσιο των κανόνων του κράτους δικαίου. Η εταιρεία μου ήταν πάντα στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών χωρίς να αποκρύψει ποτέ κανένα στοιχείο. Έως σήμερα ποτέ δεν έχει στοιχειοθετηθεί οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον μου ή εναντίον της εταιρείας μου.

Τι έχουμε όμως στο δημοσίευμα του HOTDOC; Μια απροκάλυπτη και συστηματική προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για δήθεν κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά και διαπλεκόμενη λειτουργία από μια εταιρεία με ιστορία οκτώ χρόνων. Μια εταιρεία με καθ’ όλα σύννομη δραστηριότητα που έχει καταξιωθεί στο χώρο της, όπως αποδεικνύεται από τη διαχρονικότητά της, τα οικονομικά της μεγέθη και την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Με τέτοιες εκστρατείες σπίλωσης μια καθ’ όλα βιώσιμη και αναγνωρισμένη επιχείρηση καταρρακώνεται δημόσια και οδηγείται σε κατάρρευση και τελικά κλείσιμο. Χωρίς εξονυχιστικούς και ολοκληρωμένους ελέγχους, με αόριστες αναφορές σε «χαμένα» πορίσματα, χωρίς τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, κατασκευάζονται φαντάσματα διαπλοκής και συγκάλυψης.

Προς τι όλα αυτά; Είναι προφανές ότι αποσκοπούν στην πολιτική δίωξη ενός τρίτου προσώπου, κατά την πάγια τακτική των συκοφαντών να πλήττουν έμμεσα τον στόχο τους προσβάλλοντας τα πρόσωπα οικείων του.Η πολιτική σκοπιμότητα του δημοσιεύματος είναι προφανής: από τις δεκάδες συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επιλέγονται μόνο αυτές που αφορούν την εταιρεία MindworkBusinessSolutions για δημόσια διαπόμπευση και σπίλωση. Το βασικό ζητούμενο είναι ποιος είναι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας.

Είναι προφανές ότι αυτές οι αναφορές του HOTDOC οφείλονται στο ότι είναι αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη για προηγούμενες αθλιότητές του.

Σε αυτόν τον πόλεμο διαρκείας, η εταιρεία μου και εγώ προσωπικά, θα αντιδράσουμε με όλα τα νόμιμα μέσα που μας παρέχει το κράτος δικαίου, με την απόλυτη πεποίθηση ότι και υφίσταται και λειτουργεί».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)