to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Επιδείνωση του καιρού

Κρύος προβλέπεται ο καιρός, αφού σήμερα Τετάρτη, θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες, ενώ στα ορεινά της χώρας θα χιονίσει. Παράλληλα οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι που θα φτάσουν τα 8 μποφόρ, θα ρίξουν κι άλλο τον υδράργυρο.


Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις , κατά περιόδους αυξημένες, με ασθενείς βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια μετά το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές στη Δυτική και κεντρική Μακεδονία. Στα ορεινά-ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας θα χιονίσει, ωστόσο προβλέπεται βαθμιαία βελτίωση το βράδυ από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία από -6 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις παράκτιες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά, αλλά από το βράδυ αναμένεται βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο από 4 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές κυρίως της Θεσσαλίας και της Στερεάς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 14 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αλλά βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα οπού θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)