to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:08 | 20.08.2022

Πολιτική

«Επί Τσίπρα οι πιο σκοτεινές μέρες των μνημονίων»: Άμυνα δια... παροξυσμού από Οικονόμου για το διάγγελμα

Με προσωπική επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να απαντήσει στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα το Μαξίμου μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου «Επί Τσίπρα οι πιο σκοτεινές μέρες των μνημονίων»: Παροξυσμός Οικονόμου για τα βέλη κατά του διαγγέλματος


Η αναμενόμενη απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις σημερινές επικρίσεις της αντιπολίτευσης -και ειδικά εκείνης του Αλέξη Τσίπρα-, που ακολούθησαν το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήρθε δια στόματος του Γ. Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος φάνηκε να προτάσσει ορισμένα, περισσότερο «προκάτ» χαρακτήρα, βέλη από την επικοινωνιακή φαρέτρα της Νέας Δημοκρατίας, όπως τον «λαϊκισμό», την απόπειρα να χρεωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ το σύνολο του μνημονιακού δράματος, ακόμα και τη «θεωρία των 100 δισ.».

Ο κυβ. εκπρόσωπος θέλησε να παρουσιάσει πως «ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου».

Πιο συγκεκριμένα:

«Η ευρωπαϊκή ηγεσία συγχαίρει σήμερα την Ελλάδα για την έξοδο από την Ενισχυμένη Εποπτεία. Ο κ. Τσίπρας, που έχει ταυτιστεί με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου, με το ψέμα, την εξαπάτηση, τον διχασμό, τους φόρους, τις περικοπές, το τσάκισμα της μεσαίας τάξης και την περιθωριοποίηση της χώρας, έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα και να εμφανίζει μάλιστα ως επιτυχία το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και τα 100 δισ. που χρέωσε τους Έλληνες», απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου σε ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Και πρόσθεσε: «Αμετανόητος, εξακολουθεί να βαδίζει τον δρόμο του ψέματος επιχειρώντας ξανά να κάνει το μαύρο, άσπρο. Γιατί είναι το μόνο που ξέρει να κάνει».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)