to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:08 | 03.09.2018

Πολιτική

Επεκτείνεται η συλλογική σύμβαση για τον Βουκεφάλα και τους Μακεδονομάχους

Τα κανάλια... θυμήθηκαν το Μακεδονικό παραμονές της ΔΕΘ και πήραν τις σάρισες στα χέρια! Τυχαίο;


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

Αλ. Τσίπρας: Σήμερα είχαμε την πρώτη κυβερνητική απόφαση που σηματοδοτεί την έξοδο από τα μνημόνια

Ως την πρώτη κυβερνητική απόφαση «που σηματοδοτεί την έξοδο από τα μνημόνια» χαρακτηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας τη σημερινή υπογραφή των πρώτων τεσσάρων κλαδικών συμβάσεων εργασίας με την οποία περίπου 75.000 εργαζόμενοι θα δουν άμεσα αυξήσεις στους μισθούς τους. (αναλυτικά)


 

Υπογράφθηκε η επέκταση τεσσάρων κλαδικών συμβάσεων

Οι συγκεκριμένες κλαδικές συμβάσεις καλύπτουν συνολικά 75.000 εργαζόμενους. (αναλυτικά)


 

Οι αλλαγές στην Γ' Λυκείου και το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από το σχολικό έτος 2019-20, δηλαδή από τη «φουρνιά» των παιδιών που φέτος θα ξεκινήσουν να φοιτούν στη Β' λυκείου.(αναλυτικά)


 

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε στα ερωτήματα για τις σχέσεις του ανιψιού και συμβούλου του με τον Αρ. Φλώρο»

Συγκεκριμένα ερωτήματα προς τη ΝΔ και τον πρόεδρό της απηύθυνε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφορικά με τις «σχέσεις του ανιψιού και συμβούλου τού κ. Μητσοτάκη με τον Αριστείδη Φλώρο και το δίκτυο offshore που έστησε», χωρίς ωστόσο να πάρει απάντηση. (αναλυτικά)


 

Ν. Κοτζιάς: Η ΝΔ υιοθετεί τις απατηλές διαβεβαιώσεις του κυρίου Γκρούεφσκι

«Και δείχνει το πως συμπορεύεται με τον άνθρωπο που διεκδικούσε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι σκοπιανός» προσθέτει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς απαντώντας στον κ. Μητσοτάκη και την υπόθεση με τo έγγραφο του Wikileaks για το Μακεδονικό. (αναλυτικά)


 

«Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται ακόμα μια φορά ως όψιμος "μακεδονομάχος" ενόψει ΔΕΘ»

«Δυστυχώς για τον ίδιο, ο κ. Μητσοτάκης έχει γίνει πια τελείως προβλέψιμος», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις νέες δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. (αναλυτικά)


 

Απάντηση του Ν. Παρασκευόπουλου: Απέναντι στην παραπληροφόρηση που συνεχίζεται

«Οι συζητήσεις και οι επιθέσεις στον "Νόμο Παρασκευόπουλου", έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Μάλλον, δεν έχουμε άλλο ανάλογο παράδειγμα πολεμοχαρούς εκστρατείας παραπληροφόρησης στην μεταπολιτευτική περίοδο»: Tι τονίζει ο Ν. Παρασκευόπουλος σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε. (αναλυτικά)


 

«Η Ν.Δ. δεν παίρνει αποστάσεις από τις σεξιστικές επιθέσεις εναντίον της Κ. Νοτοπούλου»

Η νέα υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, έχει στοχοποιηθεί με ιδιαίτερη σφοδρότητα από ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα με πλήθος από κακόβουλα και σεξιστικά σχόλια. (αναλυτικά)


 

Ξανθός - Πολάκης: Θα γίνει σοβαρή διευρεύνηση σχετικά με την αποφυλάκιση του Αρ. Φλώρου

«Ο Αριστείδης Φλώρος είναι ξανά στη φυλακή και θα γίνει σοβαρή διερεύνηση, με τη συνεισφορά των υπηρεσιών του ΕΣΥ, σχετικά με την αποφυλάκισή του». (αναλυτικά)


 

Σε ανοδική πορεία παρέμεινε η οικονομία: Ανάπτυξη 1,8% για το β' τρίμηνο

Ανοδικά κινήθηκε η ελληνική οικονομία και το β' τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. (αναλυτικά)


 

Συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις αυθαίρετων σε Μαραθώνα και Διόνυσο

Συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κτισμάτων που βρίσκονται στη ζώνη του αιγιαλού, σε αναδασωτέες εκτάσεις, σε εθνικούς δρυμούς και σε ρέματα στην Αττική. (αναλυτικά)


 

«Τέλος στις αυθαιρεσίες»: Άνοιξε το Ηλεκτρονικό Μητρώο Ελεγκτών Δόμησης

Άνοιξε σήμερα, με τη συνεργασία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), το Ηλεκτρονικό Μητρώο Ελεγκτών Δόμησης για την εγγραφή μηχανικών με τα αντίστοιχα δικαιώματα, προκειμένου να επιταχυνθούν οι έλεγχοι στα θέματα δόμησης και να αυξηθεί ο αριθμός των ελεγκτών για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης. (αναλυτικά)


 

Κατατέθηκε το σχέδιο νόμου του υπ. ΨΗΠΤΕ για την πρόσβαση των ακριτών στους τηλεοπτικούς σταθμούς

Κατατέθηκε το σχέδιο νόμου του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για την κάλυψη με τηλεοπτικό σήμα, κατοίκων ακριτικών περιοχών της χώρας και νοικοκυριών που βρίσκονται εκτός τηλεοπτικού σήματος. (αναλυτικά)


 

«Η δημιουργία των ΤΟΜΥ αλλάζει το τοπίο στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας»

Τον δημόσιο απολογισμό του κυβερνητικού έργου στον τομέα της υγείας τα τελευταία χρόνια θα κάνουν ο Υπουργός Υγείας Α. Ξανθός μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π. Πολάκη το απόγευμα της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη ενώ το πρωί έδωσαν το παρών στα εγκαίνια της 4ης και 5ης ΤΟΜΥ που λειτουργεί στην περιοχή της Χαριλάου. Σύμφωνα με τον Α. Ξανθό «το νεό μοντέλο της πρωτοβάθμιας υγείας προσφέρει ήδη ποιοτικές υπηρεσίες με έμφαση όχι μόνο στην θεραπεία αλλά και στην πρόληψη». (αναλυτικά)


 

Περιφέρεια Αττικής: Προτεραιότητα ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ύδρευσης στον Ωρωπό

Παρεμβάσεις για τη βελτίωση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Βαρυκό - Αναβάθμιση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Ποσειδωνία - Κυψέλη της παραλιακής ζώνης Καλάμου. (αναλυτικά)


 

Εργασίες καθαρισμού και εκβάθυνσης ρέματος Πίκας στην περιοχή Κινέτας του Δήμου Μεγαρέων

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες καθαρισμού και εκβάθυνσης στο ρέμα Πίκας που βρίσκεται στην περιοχή της Κινέτας στο Δήμο Μεγαρέων. (αναλυτικά)


 

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τους νέους γονείς: Βιοκλιματικός βρεφονηπιακός σταθμός στον Δήμο Ελευσίνας

Με γνώμονα τη στήριξη των νέων γονέων καθώς και τη φύλαξη και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών προσχολικής ηλικίας, η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί την εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή νέου βιοκλιματικού βρεφονηπιακού σταθμού στην περιοχή Αεροδρομίου στον Δήμο Ελευσίνας. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)