to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:17 | 15.02.2018

Αθλητισμός

Επεισόδια από οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου στο Κολωνάκι

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για περίπου 20 Ρώσους που προσπάθησαν να προσεγγίσουν 40 Ουκρανούς, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει.


Επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Ντιναμό Κιέβου και -σύμφωνα με πληροφορίες- Ρώσων που διαμένουν στην Ελλάδα στον Αγ. Διονύσιο Κολωνάκι.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για περίπου 20 Ρώσους που προσπάθησαν να προσεγγίσουν 40 Ουκρανούς, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της gazzeta, το περιστατικό ανάμεσα στους Ρώσους και τους Ουκρανούς σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τις 15:00, όταν ομάδα 20 Ρώσων κινήθηκε κατά 40 Ουκρανών που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η Αστυνομία κινητοποίησε τις δυνάμεις της και προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές για αυτό το περιστατικό. Ωστόσο τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί. Οπαδοί της ουκρανικής ομάδας διέλυσαν την καφετέρια Ruin, επί της οδού Τσακάλωφ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οπαδοί της Ντιναμό «μπούκαραν» σε μαγαζί στο Κολωνάκι. Οι οπαδοί εισέβαλλαν και διέλυσαν ότι βρέθηκε μπροστά τους, χτυπώντας και τους θαμώνες του μαγαζιού και ενώ υπήρξαν τραυματισμοί! Οι περισσότεροι Ουκρανοί, εγκλωβίστηκαν μεταξύ Λυκαβηττού και Σόλωνος και από την Αστυνομία και έγιναν προσαγωγές για το συμβάν. Υπάρχουν και καταγραφές και αναφορές και για ζημιές και σε άλλα μαγαζιά.   

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται στο ρεπορτάζ του ο Μάκης Συνοδινός στη naftemporiki, έχουν πραγματοποιηθεί 18 προσαγωγές.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ  

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. μετά την «παρέμβαση» Ρουβίκωνα κατά των νεοναζί οπαδών της Ντιναμό Κιέβου

 
***Δείτε τις φωτογραφίες: 






(με πληροφορίες από gazzetta, novasports)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)