to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:28 | 20.12.2017

Κοινωνία

Έως σήμερα τα μεσάνυχτα η δήλωση του ΙΒΑΝ για τους δικαιούχους του επιδόματος Νεανικής Αλληλεγγύης

Οι άνεργοι 18-24 ετών που την 31η Οκτωβρίου 2017 ήταν μη επιδοτούμενοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ θα πρέπει να δηλώσουν ως σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59, τα στοιχεία ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού σε οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, στην οποία έχουν ατομικό λογαριασμό ή είναι δικαιούχοι σε κοινό λογαριασμό


Όπως αναφέρει αναλυτικά η υπουργός Εργασίας στο facebook, αναφορικά το επίδομα Νεανικής Αλληλεγγύης:

«Η μείωση των δεικτών της ανεργίας δεν επιτρέπει εφησυχασμό.  Η προσοχή μας επικεντρώνεται στους νέους και τις νέες. 

Μέσα στο 2018 προγραμματίζουμε την άμεση υλοποίηση σημαντικών προγραμμάτων για την ενίσχυση της νεανικής εργασίας και την καταπολέμηση κάθε μορφής κοινωνικής περιθωριοποίησης. 

Και επειδή η καθημερινότητα είναι απαιτητική, εγκαινιάσαμε την καμπάνια αυτή μέσα από την καταβολή ενός εφάπαξ ποσού ύψους 400 ευρώ σε 55.000 άνεργους νέους και νέες ηλικίας 18-24 ετών. 

Το Επίδομα Νεανικής Αλληλεγγύης  συνιστά μία έμπρακτη αναγνώριση των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνεργοι, αυτοί που δεν δικαιούνται τα επιδόματα του ΟΑΕΔ, αυτοί και αυτές που αποτελούν την ευέλικτη εργατική βάρδια των καιρών μας. 

Για τη λήψη του επιδόματος δεν χρειάζεται υποβολή αίτησης. Οι άνεργοι 18-24 ετών που την 31η Οκτωβρίου 2017 ήταν μη επιδοτούμενοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ θα πρέπει να δηλώσουν ως σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59, τα στοιχεία ΙΒΑΝ τραπεζικού λογαριασμού σε οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, στην οποία έχουν ατομικό λογαριασμό ή είναι δικαιούχοι σε κοινό λογαριασμό».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)