to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:14 | 24.06.2016

Πολιτική

Έως το Σάββατο η έκθεση φωτογραφίας-αφιέρωμα στη ζωή και τη δράση του Αν. Παπανδρέου

Η έκθεση περιλαμβάνει περισσότερες από 300 σπάνιες φωτογραφίες από τη συνολική διαδρομή του Ανδρέα Παπανδρέου


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η προσέλευση του κοινού στην εντυπωσιακή έκθεση φωτογραφίας - αφιέρωμα στην ζωή και τη δράση του αείμνηστου πολιτικού ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ζάππειο, την οποία εγκαινίασαν χθες οι υπουργοί Επικρατείας και ΠΟΜΕΔΥ Ν. Παππάς και Χρ. Σπρίτζης. Η έκθεση περιλαμβάνει περισσότερες από 300 σπάνιες φωτογραφίες από τη συνολική διαδρομή του Ανδρέα Παπανδρέου. Οι ποιητικές κειμενολεζάντες που προσδιορίζουν με ακρίβεια και πολιτική ορθότητα το καθένα από τα στιγμιότυπα, γραμμένες από τον Ανδρέα Ανδρουλιδάκη, αναδεικνύουν ένα νέο τρόπο πολιτικής προσέγγισης με τη χρήση του ποιητικού λόγου.

Η έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως το Σάββατο, διοργανώθηκε από τον όμιλο «Ανδρέας Παπανδρέου Ιστορικός ηγέτης» και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Δεν λησμονώ» η οποία σκέπτεται και την έκδοση φωτογραφικού άλμπουμ με το υλικό της έκθεσης.

Σημειώνεται, ότι από το πρωί πλήθος στελεχών του Κινήματος της περιόδου Αν. Παπανδρέου αλλά και μετέπειτα,«μελετούσαν» με ιδιαίτερη προσοχή και νοσταλγία – καθώς συχνά εντόπιζαν και τους εαυτούς τους - τα φωτογραφικά στιγμιότυπα μιας ιδιαίτερα έντονης πολιτικής περιόδου που «επιβλήθηκε» με το σύνθημα «Αλλαγή». Σήμερα αναμένεται να επισκεφθεί την έκθεση, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη καθώς και η σύζυγος του Αν. Παπαδρέου, Δήμητρα Παπανδρέου η οποία χθες, μαζί με πλήθος άλλων στελεχών του Κινήματος, παραβρέθηκε σε παράλληλη με την έναρξη της έκθεσης εκδήλωση, για τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)