to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:50 | 11.10.2018

Πολιτική

Έντονη αντίδραση Παπαχριστόπουλου στις δηλώσεις Τοσουνίδη για ενδεχόμενη πρόταση μομφής (βίντεο)

«Ποτέ δεν θα υπερψηφίσω πρόταση δυσπιστίας από τους ανθρώπους που λεηλάτησαν τη χώρα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ αναφερόμενος σε δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του κόμματος, κ. Τοσουνίδη, ότι οι ΑΝΕΛ συζητούν να συμπλεύσουν σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης


*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τ. Κουίκ: Καμία εναλλακτική πρόταση για το Μακεδονικό - δεν θα κάνουμε τα «γλυκά ματάκια» στη ΝΔ

Σήμερα το πρωί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, σε παρέμβασή του στην ΕΡΤ, επιτέθηκε στον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος και στη Νέα Δημοκρατία και δηλώνοντας ότι δεν έχει συζητηθεί ποτέ εντός των ΑΝ.ΕΛΛ. το ενδεχόμενο συμπόρευσης με την αξιωματική αντιπολίτευσης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με καθυστέρηση μίας ημέρας είναι η αλήθεια, αποδοκίμασε τις δηλώσεις Τοσουνίδη και υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ μα ποτέ να υπερψηφίσω πρόταση δυσπιστίας από τους ανθρώπους που λεηλάτησαν και χρεοκόπησαν τη χώρα».

«Ο κ. Τοσουνίδης να είναι πιο προσεκτικός σε τέτοιου είδους θέματα. Δεν υπάρχει περίπτωση συμπόρευσης με ανθρώπους που χρωστούν μισό δισ. ευρώ και δεν το έχουν δώσει και ούτε μας λένε ότι θα το δώσουν. Είμαι και στην επιτροπή Υγείας και έχω δει τέρατα».

Ερωτηθείς για το εάν έχει συζητηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο εσωτερικό του κόμματος ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος σημείωσε ότι «πρώτη φορά το άκουσα από τον κύριο Τοσουνίδη».

Σημειώνεται ότι ο Θόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης, είχε αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι ΑΝ.ΕΛΛ. να στηρίξουν πρόταση δυσπιστίας της Ν.Δ. κατά της κυβέρνησης με τον όρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δεσμευτεί πως αν αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας, δε θα δεχτεί καμία συμφωνία με τη ΠΓΔΜ που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. 

Κληθείς να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του κόμματός του και το εναλλακτικό σχέδιο για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος εξέφρασε εμμέσως την αποδοκιμασία του.

Αφού τόνισε ότι «είναι λεπτές οι στιγμές και καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί», στη συνέχεια, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε «όταν λέω κάτι επιμένω, θα την ψηφίσω, είναι μια ιστορική και σωστή συμφωνία για τη χώρα».

«Σε πρόταση μομφής από τους ανθρώπους της διαπλοκής, της διαφθοράς, των φορολογικών παραδείσων δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμπλεύσω» ξεκαθάρισε μιλώντας και στον ΑΝΤ1 ο κ. Παπαχριστόπουλος:

Πληροφορίες: Αυγή, Εφημερίδα των Συντακτών

 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)