to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ένταση στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ

Μικροεπεισόδια κατά τη παρέμβαση ομάδας δημοτικών αστυνομικών που είναι σε διαθεσιμότητα, εκπροσώπους απο το 2008 θέλουν να νομιμοποιήσουν ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ.


Από μικροεπεισόδια, σημαντικές καθυστερήσεις και παρεμβάσεις δημοσίων υπαλλήλων που βρίσκονται στη μέγγενη της διαθεσιμότητας και των απολύσεων σημαδεύτηκε η χτεσινή πρώτη ημέρα του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ.
 
Ένταση προκλήθηκε όταν στον χώρο του συνεδρίου εμφανίστηκε ομάδα δημοτικών αστυνομικών που διαμαρτυρήθηκε έντονα για την ελλιπή, όπως καταγγέλλουν, συμπαράσταση από την τριτοβάθμια οργάνωση στον αγώνα τους. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην παρέμβασή τους εξαπέλυσαν μύδρους κατά της ηγεσίας της ΑΔΕΔΥ αλλά.. ξέχασαν να αναφερθούν στις ευθύνες αυτών που τους απέλυσαν, δηλαδή την κυβέρνηση. Συνδικαλιστικά στελέχη, σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν, σημειώνουν:

«Αυτό θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, όταν ο αντιπρόεδρος του σωματείου των δημοτικών αστυνομικών είναι Αναπληρωτής Γραμματέας  Προγράμματος της ΝΔ».
 
Το παρόν αργότερα έδωσαν και οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών αλλά και αντιπροσωπεία διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων.
Η διαδικασία διεκόπη αργά το βράδυ χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η νομιμοποίηση των συνέδρων. Η πλειοψηφία ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ επιχείρησε να νομιμοποιήσει αντιπροσώπους εργαζομένων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας που είχαν εκλεγεί το 2008 !
 
Σε περίπτωση που δεν συμμετάσχουν αντιπρόσωποι από την συγκεκριμένη ομοσπονδία, αναμένονται σημαντικές αλλαγές συσχετισμών στα τελικά αποτελέσματα με την ΠΑΣΚΕ να χάνει την πρώτη θέση από τη ΔΑΚΕ.
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)