to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:36 | 26.03.2019

Κοινωνία

Ένταση και επεισόδια στα δικαστήρια της Κορίνθου μετά τη δολοφονία 52χρονου Ρομά

Έκρυθμη είναι η κατάσταση έξω από το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου όπου έχει μεταφερθεί ο 35χρονος, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε Ρομά, όταν εκείνος μαζί με συνεργό του επιχείρησαν να κλέψουν κοτόπουλα από το σπίτι του


Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση έξω από το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου όπου έχει μεταφερθεί ο 35χρονος, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε Ρομά, όταν εκείνος, μαζί με συνεργό του, επιχείρησαν να κλέψουν κοτόπουλα από το σπίτι του.

Συγγενείς του θύματος συγκεντρώθηκαν νωρίτερα έξω από το δικαστικό μέγαρο και, σύμφωνα με τοπικά μέσα, προσπάθησαν να επιτεθούν σε οικείους του δράστη, ενώ σημειώθηκαν συμπλοκές και με την αστυνομία, η οποία έκανε ρίψη χημικών.

Στο σημείο σπεύδουν ολοένα και περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη. Ο κατηγορούμενος δεν προσήχθη στο δικαστικό μέγαρο, καθώς οι Αρχές δεν κατάφεραν να βρουν ασφαλή δίοδο προς το δικαστικό μέγαρο, το οποίο εκκενώθηκε μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει και στο χωριό Σολωμός όπου κοντά στο σπίτι του δράστη συγκεντρώθηκαν πολλά άτομα με άγριες διαθέσεις.

Ο 35χρονος έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τον επίδοξο διαρρήκτη και έκρυψε το πτώμα του σε ένα λατομείο. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, την Κυριακή το θύμα, μαζί με 54χρονο, τη στιγμή που επιχειρούσαν να αφαιρέσουν πουλερικά από αύλιο χώρο οικίας, έγιναν αντιληπτοί από τον 35χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 52χρονος.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο δράστης, με όχημα ιδιοκτησίας του, μετέφερε και απέρριψε τη σορό σε αγρόκτημα της περιοχής, όπου και ανευρέθη τη Δευτέρα το πρωί από τους αστυνομικούς.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ στην κατοχή και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και -43- φυσίγγια.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)