to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:49 | 20.05.2016

πηγή: Η Αυγή

Πολιτική

Ένωση Κεντρώων για αθλιότητα Λεβέντη: Η φράση ήταν χιουμοριστικά επιτρεπόμενη

Χιουμοριστική επιτρεπόμενη χαρακτήρισε η Ένωση Κεντρώων την χυδαιότητα του Βασίλη Λεβέντη σε βάρος του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή από το βήμα εκδήλωσης του συλλόγου Ελπίδα.


«Μεταξύ των δύο ανδρών υπάρχει φιλία και η κουβέντα του κ. Λεβέντη προς τον κ. Κουρουμπλή στον σύλλογο φίλων παιδιού με καρκίνο «η Ελπίδα» ήταν χιουμοριστική επιτρεπόμενη από την οικειότητα που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών και σε καμία περίπτωση ο κ. Λεβέντης δεν ειρωνεύτηκε τον κ. Κουρουμπλή για την τυφλότητά του όπως νόμιζε η κ. Φωτίου η ο κ. Κουίκ» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων που απαντάει στο σημερινό δημοσίευμα της «Αυγής»

Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Λεβέντης είπε στον Π. Κουρουμπλή: «Και μην ξεχάσεις τα χειρόγραφά σου», κάνοντας μια απαράδεκτη αναφορά στην τυφλότητα του υπουργού.

Η ανακοίνωση από την Ένωση Κεντρώων:

Σχετικά με το δημοσίευμα της «Αυγής» (σελ.11) της 20ης Μαΐου 2016 και των «Νέων» στην σελίδα 7 της ίδιας ημέρας, με αντίστοιχους τίτλους «Αθλιότητα Λεβέντη» και «Τίποτα δεν άλλαξε», από την Ένωση Κεντρώων γίνονται γνωστά τα ακόλουθα :

Στο παρελθόν ο κ. Λεβέντης έχει στηλιτεύσει από το βήμα της Βουλής το γεγονός ότι οι βουλευτές, σχεδόν όλοι, μιλούν στην αίθουσα με χειρόγραφα και αυτό εκ του κανονισμού απαγορεύεται.

Ο κ. Κουρουμπλής έπιασε τον κ. Λεβέντη αμέσως μετά και του παραπονέθηκε ότι για τους λοιπούς βουλευτές μπορεί να έχει δίκιο, για τον ίδιο όμως ότι τον αδικούσε δεδομένης της φυσικής του αδυναμίας.

Μεταξύ των δύο ανδρών υπάρχει φιλία και η κουβέντα του κ. Λεβέντη προς τον κ. Κουρουμπλή στον σύλλογο φίλων παιδιού με καρκίνο «η Ελπίδα» ήταν χιουμοριστική επιτρεπόμενη από την οικειότητα που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών και σε καμία περίπτωση ο κ. Λεβέντης δεν ειρωνεύτηκε τον κ. Κουρουμπλή για την τυφλότητα του όπως νόμιζε η κ. Φωτίου η ο κ. Κουίκ.

Μπορεί να ερωτηθεί και ο κ. Κουρουμπλής για το αν ο κ. Λεβέντης τον αγαπά και τον σέβεται. Μην είναι λοιπόν βιαστικοί οι αυτόκλητοι συνήγοροι.

Το δημοσίευμα της «Αυγής»:

Μπορεί ο Βασ. Λεβέντης να έχει "απολογηθεί" δημοσίως για τη θητεία του σε τριτοκλασάτες μεταμεσονύκτιες εκπομπές, τότε που ο πολιτικός του λόγος περιοριζόταν στο να εύχεται... "καρκίνο" στους πολιτικούς αντιπάλους του, όμως καθημερινά αποδεικνύει ότι δεν έχει αλλάξει και τόσο, ούτε έχει μετανιώσει.

Αυτό προκύπτει από την άθλια συμπεριφορά που επέδειξε χθες, κατά την εκδήλωση για τη συμπλήρωση 25 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Ελπίδα". Μεταξύ πολλών άλλων προσκεκλημένων, το "παρών" έδωσε και ο Βασ. Λεβέντης, ο οποίος σηκώθηκε να μιλήσει αμέσως μετά τον υπουργό Εσωτερικών Παν. Κουρουμπλή. Τότε, ακούστηκε να λέει απευθυνόμενος προς τον Παν. Κουρουμπλή: "Και μην ξεχάσεις να πάρεις τα χειρόγραφά σου". Μ' άλλα λόγια, τον ειρωνεύθηκε για την τυφλότητά του.

Η ανοίκεια και ιταμή φράση του Βασ. Λεβέντη προκάλεσε την έντονη αντίδραση πολλών παρευρισκομένων. Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου "εξερράγη" για την αθλιότητα Λεβέντη και σηκώθηκε για να του ζητήσει τον λόγο. Το ίδιο έκανε και ο υφυπουργός Επικρατείας Τ. Κουίκ, ο οποίος φώναξε στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων "τι πράγματα είναι αυτά". Ταυτόχρονα, αρκετοί από τους παρισταμένους στην εκδήλωση αποδοκίμασαν έντονα τον Βασ. Λεβέντη φωνάζοντας "ντροπή".

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)