to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:58 | 23.05.2017

Αθλητισμός

Ενός λεπτού σιγή κράτησαν οι παίκτες της Manchester United για τα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ

Ενός λεπτού σιγή κράτησαν οι παίκτες της Manchester United λίγο πριν ξεκινήσουν την προπόνησή τους τιμώντας έτσι τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ που έγινε χτες και στοίχισε την ζωή σε 22 ανθρώπους


Επιπλέον η ομάδα εξέδωσε και ανακοίνωση: «Είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι από τα τελευταία γεγονότα στην αρένα του Μάντσεστερ. Όλες οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι σε αυτούς που πληγώθηκαν», αναφέρει το μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter η ποδοσφαιρική ομάδα της Manchester United.

Μουρίνιο: Είμαστε πολύ λυπημένοι αλλά έχουμε μια δουλειά να κάνουμε

«Είμαστε πολύ λυπημένοι, αλλά έχουμε μία δουλειά να κάνουμε». Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο Ζοζέ Μουρίνιο τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ, η οποία κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 22 άτομα που παρακολουθούσαν συναυλία της Αριάνα Γκράντε. Το τραγικό συμβάν ήρθε δύο ημέρες πριν τον τελικό του Europa League, στον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο θα αντιμετωπίσει στη Στοκχόλμη τον Αγιαξ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε -με τη σύμφωνα γνώμη της UEFA- να ματαιώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να δώσει σήμερα, αποφάσισε όμως να περάσει το μήνυμά του μέσω του επίσημου λογαριασμού των «μπέμπηδων» στο twitter.

«Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι για τα τραγικά γεγονότα χθες βράδυ. Δεν μπορούμε να πάρουμε το μυαλό μας και την καρδιά μας από τα θύματα και τις οικογένειές τους. Εχουμε μία δουλειά να κάνουμε και θα ταξιδέψουμε στη Σουηδία για τη δουλειά αυτή. Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε με τη χαρά που έχουμε πάντα πριν από μεγάλους αγώνες. Γνωρίζω, έστω και μετά από λίγο καιρό εδώ, ότι ο κόσμος του Μάντσεστερ να βγει ενωμένος», αναφέρει στη δήλωσή του ο Μουρίνιο. (Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)