to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ενός λεπτού ντροπή

Το ένα λεπτό δεν φτάνει με τίποτε για να ξεπλύνει την ντροπή των πρόθυμων ηλίθιων που πιστεύουν πως με φτηνές ακροδεξιές τρακατρούκες μπορούν να διεμβολίσουν τον πυρήνα των ψηφοφόρων της Χ.Α.


Το ένα λεπτό δεν φτάνει με τίποτε για να ξεπλύνει την ντροπή των πρόθυμων ηλίθιων που πιστεύουν πως με φτηνές ακροδεξιές τρακατρούκες μπορούν να διεμβολίσουν τον πυρήνα των ψηφοφόρων της Χ.Α. Το ένα λεπτό δεν φτάνει για να χαλιναγωγήσει την επικινδυνότητα που ξεχειλίζει από τα κοινοβουλευτικά έδρανα της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το ένα λεπτό σίγουρα δεν φτάνει για να κατακαθίσει η εθνικιστική σκόνη που σηκώνει σε κάθε ευκαιρία ο πολυπληθής και συνεχώς αυξανόμενος πυρήνας των ακροδεξιών της Ν.Δ.

Ενός λεπτού ντροπή για το ένα λεπτό σιγής που ζήτησε ο προεδρεύων του Κοινοβουλίου Νικήτας Κακλαμάνης, για τον θάνατο του ομογενή Κατσίφα που με τις ριπές του πολυβόλου του επιχείρησε να δυναμιτίσει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις διά μέσω των οποίων ζουν και πορεύονται ειρηνικά, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και από τις δύο πλευρές των συνόρων. “Αθάνατος” κραύγαζε από το Twitter ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος του κόμματος, για εθνοκάθαρση από το αλβανικό κράτος παραληρούσε η Σοφία Βούλτεψη και ο αρχηγός του κόμματος να παρακολουθεί μοιραίος και άβουλος την κατρακύλα της παράταξης που σχεδόν εφάπτεται της Χ.Α.

Ωσάν να μην πήραν το μάθημά τους από τα εγκληματικά λάθη του πρώην αρχηγού τους που υιοθετώντας άκριτα τη χρυσαυγίτικη ατζέντα κατάφερε το 2012 να νομιμοποιήσει στα αυτιά και τις συνειδήσεις των συντηρητικών ψηφοφόρων το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου, παίζουν και πάλι το παιχνίδι των ακραίων χωρίς καμία αίσθηση του κινδύνου που κάτι τέτοιο εγκυμονεί. Κινδύνου που δεν αφορά μονάχα τις σχέσεις της χώρας με τους γείτονές της, αλλά και τη για ακόμη μια φορά έμμεση νομιμοποίηση της φασιστικής ρητορικής με ανυπολόγιστες για όλους μας συνέπειες.

Ενός λεπτού ντροπή, λοιπόν, για τους φτηνούς ψηφοθήρες της Ν.Δ. που τσαλαβουτούν δίχως αιδώ στα θολά νερά της Ακροδεξιάς με την ελπίδα να ψαρέψουν ό,τι ξεστρατίσει από τη συμμορία των υποδίκων. Ενός λεπτού ντροπή για τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που έσπευσαν να υιοθετήσουν την πρόταση της Ελένης Ζαρούλια της Χ.Α. για την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη Βουλή για τη “δολοφονία” όπως υποστηρίζουν του Κ. Κατσίφα.

Πέρα, όμως, από τη σιωπή και την ντροπή καλό θα ήταν εκεί στη Ν.Δ. να κρατήσουν και ενός λεπτού σκέψη μήπως και καταλάβουν πως έχουν γίνει οι χρήσιμοι ηλίθιοι της Χ.Α.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)