to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:24 | 28.04.2014

Πολιτική

Ενημέρωση από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κίνα

Οι συναντήσεις των Κ. Ήσυχου, Ν. Βαλαβάνη και Δ. Λιάκου στην Κίνα


Από την  Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 βρίσκεται στην  Κίνα, μετά από πρόσκληση της ηγεσίας του ΚΚ Κίνας,  τριμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους Κώστα Ήσυχο, μέλος της  Πολιτικής Γραμματείας , υπεύθυνο  για την  Εξωτερική  Πολιτική και Άμυνα , Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτή , υπεύθυνη της Ε.Ε.Κ.Ε. Εξωτερικών και Δημήτρη Λιάκο, οικονομολόγο, μέλος  του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής.

Την Κυριακή, 27 Απριλίου, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον Γραμματέα της Οργάνωσης Βάσης του αγροτικού οικισμού Μπεϊγκού. Ο Γραμματέας ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για την οικονομική και την καθημερινή ζωή της κοινότητας (αγροτική και αγροτοτουριστική), καθώς και τη δράση των μελών του κόμματος. 

Σήμερα, Δευτέρα πραγματοποιήθηκε  συνάντηση   με αντιπροσωπεία της Κινεζικής Ακαδημίας Διεθνούς Εμπορίου και Οικονομικής Συνεργασίας της Λ.Δ. της Κίνας με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο κ. Ρεν Χονγκμπίν (απ' όπου και η παραπάνω φωτογραφία). Ακολούθησε συνάντηση της   αποστολής με αντιπροσωπεία της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της  Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης της Λ.Δ. της Κίνας με επικεφαλής τον Διευθυντή της κ. Τσέν Γκουομίν

Τέλος, η αποστολή του  ΣΥΡΙΖΑ στο Πεκίνο συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Εθνικής Γενικής Διοίκησης της Λ.Δ.  Κίνας με επικεφαλής την κα. Ζανγκ Ζινχόνγκ.

Από την πλευρά της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε η σημερινή πολιτική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και οι εναλλακτικές προγραμματικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναζητήθηκαν μορφές και τρόποι συνεργασίας στους αντίστοιχους τομείς. Οι αντιπροσωπείες των θεσμικών οργάνων της Λ.Δ. της Κίνας ενημέρωσαν με τη σειρά τους για τα πολιτικά και οικονομικά καθήκοντα απέναντι στις ιστορικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο λαός και η χώρα τους. 

 
 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)