to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:44 | 05.04.2018

Πολιτισμός

Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για τις οπτικοακουστικές παραγωγές

Η ενίσχυση των οπτικοακουστικών παραγωγών, με τη μορφή επιστροφής χρημάτων (cash rebate) είναι ένα έργο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ, που υλοποιείται μέσω του ΕΚΟΜΕ Α.Ε., και απευθύνεται σε εγχώριες και αλλοδαπές εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικών έργων.


Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποδοχής αιτήσεων του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων στην ιστοσελίδα www.ependyseis.gr , στην οποία οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για να υπαχθούν στο επενδυτικό κίνητρο του Ν.4487/2017.

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Παππάς: Ο κλάδος της δημιουργίας, ατμομηχανή για μια Ελλάδα που ανακάμπτει (βίντεο)

Η ενίσχυση των οπτικοακουστικών παραγωγών, με τη μορφή επιστροφής χρημάτων (cash rebate) είναι ένα έργο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ, που υλοποιείται μέσω του ΕΚΟΜΕ Α.Ε.,  και απευθύνεται σε εγχώριες και αλλοδαπές εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικών έργων.

Στο στάδιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να κάνουν εγγραφή χρήστη και να ακολουθήσουν  τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης όπως έχουν αναρτηθεί στο σύστημα.

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λ. Κρέτσος: Η Ελλάδα επιστρέφει στη διεθνή κινηματογραφική βιομηχανία

Προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών με γνώμονα την αρτιότερη και ορθότερη λειτουργία της πλατφόρμας η διαδικασία οριστικοποίησης των αιτήσεων θα μπορεί να είναι διαθέσιμη από τις 16/4/2018.

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Το ΕΚΟΜΕ προσπαθεί να ανοίξει τον δρόμο για τον ερχομό οπτικοακουστικών παραγωγών στην Ελλάδα»

Το εγχειρίδιο για την υποβολή πρότασης:

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με τον φακό του left.gr: Το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει διάλογο για τον ελληνικό κινηματογράφο

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)