to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ένας Μητσοτάκης δρόμος

Κάθε μέρα και μια ιστορία ψεύδους, διαστρέβλωσης, μίσους, που ξεπερνά την πολιτική αντιπαράθεση και κινείται στα όρια της δολοφονίας χαρακτήρων.


Ο Σταύρος ανακάλυψε μεγάλη κομπίνα με κλιματιστικά για τους πρόσφυγες στη Λέρο. Ο δήμαρχος του νησιού τον διέψευσε κατηγορηματικά. Ο Μητσοτάκης επανήλθε σε παραμύθια εναντίον υπουργών -παράπλευρη απώλεια κι ο Μαντζουράνης- για υποθέσεις για τις οποίες είτε υπήρξε επανόρθωση από τις εφημερίδες που τις «αποκάλυψαν», είτε υπήρξε πανηγυρική αθώωση των «κατηγορουμένων» από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Στην οποία, σημειωτέον, συμμετέχουν δικαστικοί και δεν πλειοψηφούν συριζαίοι.

Δείγματα δωρεάν θράσους, μίζερης φαντασίας, μανιαδάκικης νοοτροπίας και αντιπολιτευτικής μανίας τα παραπάνω. Το νταβαντούρι της παπάρας όμως συνεχίζεται. Κάθε μέρα και μια ιστορία ψεύδους, διαστρέβλωσης, μίσους, που ξεπερνά την πολιτική αντιπαράθεση και κινείται στα όρια της δολοφονίας χαρακτήρων. Και της δολοφονίας της αλήθειας επίσης, σε συμφωνία με την οποία υποστηρίζει ότι έχει έρθει τον τελευταίο καιρό ο Κυριάκος. Την πήρε υπό την προστασία του την αλήθεια ο άνθρωπος, πώς να σας το πω. Κι αλίμονό της.

Θέλετε και συνέχεια; Επί του πιεστηρίου. Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Ο τρόμος πάνω από τους δικαστές. Η δεύτερη αξιολόγηση που κόλλησε. Και με το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ -στώμεν καλώς- αναμείνατε τη συνέχεια. Διότι αυτό το ντελίριο συκοφαντίας δεν πρόκειται να σταματήσει. Όποιος αναζητά αντιπολιτευτική στρατηγική στη Ν.Δ. και στους σμπίρους της δεν θέλει να δει την πραγματικότητα: Αυτή είναι η στρατηγική τους. Η όξυνση, η κακοποίηση της αλήθειας, η υιοθέτηση κάθε μύθου που στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης.

Οι αθεόφοβοι, έκαναν μετά τη δικτατορία μια μεγάλη προσπάθεια να ξεπλυθούν από ένα παρελθόν που στιγμάτισε την ελληνική Δεξιά. Αλλά ξανακυλούν μπροστά στα μάτια μας στα παλιά με ταχύτητα τρίκυκλου. Τότε έβγαζαν κάθε μέρα μια ιστορία για τα σκάνδαλα της ΕΔΑ, την προσωπική ζωή των στελεχών της, τις κοπέλες της Νεολαίας Λαμπράκη με τις μαύρες κάλτσες, τους κουκουέδες με το εγκληματικό ποινικό μητρώο, την κομμουνιστική διείσδυση στον στρατό, στη Δικαιοσύνη, στα σώματα ασφαλείας.

Τώρα εκσυγχρονίστηκαν, μην τους φάμε το δίκιο. Ο στόχος όμως παραμένει ανατριχιαστικά παλιός. Και οι μέθοδοι επίσης. Οι ανήθικοι, οι ανθέλληνες, οι πήξε και δείξε αριστεροί. Από τις ντάτσες και τα χαρέμια των στελεχών, μέχρι το πόθεν έσχες του Σταθάκη, ένας Μητσοτάκης δρόμος, για να αντιγράψουμε τον πρώτο τη τάξει ψεύτη και συκοφάντη τους...

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)