to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:47 | 15.10.2015

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Εμμένει στην ποινικοποίηση της εισιτηριοδιαφυγής ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ (βίντεο)

Την ίδια ώρα διαβεβαίωνε από τα τηλεοπτικά κανάλια ότι «δεν θέλει ούτε να συλλαμβάνεται κανείς ούτε να φυλακίζεται», χωρίς όμως να πει πώς θα γίνεται αυτό αφού η εισιτηριοδιαφυγή θα αποτελεί πλημέλλημα σύμφωνα με την πρότασή του, που πρακτικά σημαίνει αυτόφωρη σύλληψη


Όπως γράφει η Κατ. Μπρέγιαννη στην Αυγή: 

«Καταργήσαμε τους κεφαλοκυνηγούς και δεν γίνεται έλεγχος, αυτό πρέπει να αντικατασταθεί από κάτι»: εμμένει στις προτάσεις του ο πρόεδρος του Δ.Σ.  του ΟΑΣΑ Γρ. Δημητριάδης που υποστήριξε την αλλαγή του ποινικού κώδικα και την επαναφορά αυστηρότερων μέτρων για τη λαθρεπιβίβαση μετατρέποντάς την από πταίσμα σε πλημμέλημα.

Την ίδια ώρα διαβεβαίωνε από τα τηλεοπτικά κανάλια ότι «δεν θέλει ούτε να συλλαμβάνεται κανείς ούτε να φυλακίζεται», χωρίς όμως να πει πως θα γίνεται αυτό αφού θα η εισιτηριοδιαφυγή θα αποτελεί πλημέλλημα σύμφωνα με την πρότασή του, κάτι που πρακτικά σημαίνει αυτόφωρο. Δήλωσε τέλος ότι είναι στην «απόλυτη ευχέρεια του υπουργού για να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή».

Να σημειωθεί ότι χθες στη Βουλή, ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπρίτζης αντέδρασε έντονα στην πρόταση  του προέδρου του ΟΑΣΑ λέγοντας: «Μήπως να τους εκτελούμε κιόλας;» και αφήνοντας αιχμές εναντίον της διοίκησης του . Μάλιστα όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Δημητριάδης στο Mega, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία ο ίδιος με τον υπουργό.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς, που ήταν στην πρωινή εκπομπή του Mega σχολιάζοντας το γεγονός τη μη αλλαγής των διοικήσεων στους φορείς του δημοσίου τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η Δημόσια Διοίκηση να λειτουργεί ανεξάρτητα από την αλλαγή των κυβερνήσεων.

Ωστόσο σχολίασε ότι «αν υπάρχει δυσλειτουργία, προφανώς και πρέπει να γίνει κάτι».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)