to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:16 | 23.10.2019

Πολιτική

Εμφύλιος στη ΝΔ: Ο Μπογδάνος καρφώνει τη Μενδώνη για το «Τζόκερ»

Αφού απολογήθηκε για τη συκοφαντία κατά της Μ. Βλαζάκη, «έδειξε» ως «πηγή» της παραπληροφόρησης τη σημερινή υπουργό Πολιτισμού


Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος μαζί με την επίσης βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη είχαν κατονομάσει ψευδώς ότι την πληροφορία στην αστυνομία την είχε δώσει η κυρία Βλαζάκη, κάτι για το οποίο ζήτησαν στη συνέχεια συγγνώμη έκανε μια αποκάλυψη η οποία άναψε φωτιές στην Πειραιώς.

Σε τηλεοπτική εκπομπή του Action24 απολογήθηκε για το σχόλιο που έκανε κατά της κυρίας Βλαζάκη και «καρφώνει» την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ως πηγή της πληροφορίας.

Συγκεκριμένα ο Κ. Μπογδάνος ανέφερε:

«... Στην συνέντευξη Τύπου της η κυρία υπουργός (σσ Λ.Μενδώνη) ανέφερε ότι οι ταυτότητες των δύο κυριών υπογράφονται από την κυρία Βλαζάκη. Συνεπώς η πηγή την οποία επικαλεστήκαμε η κυρία Μπακογιάννη και εγώ, γνωρίζω ότι είναι η ίδια, δεν έχει νόημα τώρα να κάνουμε με το δάκτυλο αυτός φταίει αυτός μου είπε το λάθος και τα σχετικά, μας έδωσε μια εσφαλμένη πληροφόρηση. Απολογούμαι στην κυρία Βλαζάκη και αντιλαμβάνομαι ότι η εμπλοκή του ονόματος της σε αυτή την ιστορία είναι λάθος και παραμένω βεβαίως στη διάθεσή της». (πληροφορίες: documentonews.gr)


Μ. Βλαζάκη: Πώς εμπιστεύονται “πηγές” που είναι “ανεύθυνες”;

Είναι πολύ λυπηρό να βλέπει κανείς να αποποιούνται, να μετακυλίουν ευθύνες, η λέξη «συγγνώμη» δεν ειπώθηκε παρά την ανάκληση των δηλώσεων από Ντ. Μπακογιάννη και Κ. Μπογδάνο, πώς εμπιστεύεται κανείς «πηγές» που είναι «ανεύθυνες», αναρωτήθηκε από την πλευρά της η πρώην ΓΓ του ΥΠΠΟ Μαρία Βλαζάκη μιλώντας την Τετάρτη Στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη για τα fake news που προσπάθησαν να την εμπλέξουν με την εισβολή αστυνομικών σε κινηματογράφους.

Η κ. Βλαζάκη, που μετά την στοχοποίησή της ως... σαμποτέρ του Ελληνικού είδε τις τελευταίες ημέρες το όνομά της να στοχοποιείται για την υπόθεση της εισβολής αστυνομικών σε κινηματογράφους από την πρώην υπουργό Πολιτισμού Ντόρα Μπακογιάννη και τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο τόσο στα social media όσο και με δηλώσεις στα κανάλια, αναφέρθηκε στην αντίδρασή της που ήταν άμεση και έφερε τις «συγγνώμες» των προαναφερθέντων με δηλώσεις περί «παραπληροφόρησης».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)