to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ελληνικές παραλίες στις καλύτερες του κόσμου

Πέντε ελληνικές παραλίες κατέκτησαν από μια θέση ανάμεσα στις 25 καλύτερες της Ευρώπης για το 2014, ανάμεσα στο κοινό του Trip Advisor, μιας από τις δημοφιλέστερες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες.


Συγκεκριμένα τo Ελαφονήσι στα Χανιά της Κρήτης βρέθηκε στην 5η θέση (25η στην παγκόσμια κατάταξη), ενώ ακολουθούν ο Μπάλος επίσης στα Χανιά στο νούμερο 13, η παραλία του Αγίου Παύλου στη Λίνδο της Ρόδου στη θέση 14, η Παλαιοκαστρίτσα στην Κέρκυρα στην 15η και η Εγκρεμνοί στη Λευκάδα στην 19η θέση.

Στην 25αδα βρέθηκε και μια παραλία στη Κύπρο, αυτή του Πρωταρά.

Την πρώτη θέση στις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης κατέκτησε η παραλία Rabbit Beach στη Σικελία της Ιταλίας και τη 2η Playa de ses Illetes στη Φορμεντέρα στις Βαλεαρίδες νήσους. Την 3η θέση πήρε η παραλία Rhossili Bay της Μεγάλης Βρετανίας.

Στην παγκόσμια κατάταξη του Trip Advisor για το 2014 ως η καλύτερη παραλία αναδείχθηκε η Baia do Sancho, στη Βραζιλία.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι παραλίες: Grace Bays στα Turks and Caicos, Flamenco Beach στο Πόρτο Ρίκο, Rabbit Beach στην Ιταλία, Whitehaven Beach στην Αυστραλία, Playa de ses Illetes, Formentera στην Ισπανία, Anse Lazio στις Σεϋχέλλες, Lanikai Beach στη Χαβάη, Rhossili Bay στην Ουαλία και Playa Norte στο Μεξικό.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η έρευνα του Trip Advisor αφορά την παγκόσμια έκδοσή του στην οποία η πλεινότητα των χρηστών είναι Αμερικανοί και Βρετανοί με αποτάλεσμα να επηρεάζονται αντίστοιχα οι επιλογές τους.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)