to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:53 | 19.04.2019

Αυτοδιοίκηση

Έλ. Χριστούλη: Όλα όσα περιείχε το πρόγραμμα μας για τον Δήμο Χαλανδρίου το 2014, τα πραγματοποιήσαμε (ηχητικό)

«Η πολεμική εκ μέρους μας έχει κίνητρα άλλα και όχι το συμφέρον της πόλης», ανέφερε στον ρ/σ στο Κόκκινο η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χαλανδρίου


«Το Χαλάνδρι έχει τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη σε ολόκληρη την Αττική. Από την πρώτη στιγμή μειώσαμε τα έξοδα και αυξήσαμε εντυπωσιακά τα έσοδα, διεκδικώντας δικαστικά τα οφειλόμενα από μεγάλες εταιρείες, κάτι που οι προηγούμενες διοικήσεις δεν έκαναν» τόνισε η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χαλανδρίου Έλενα Χριστούλη, που ήταν προσκεκλημένη χθες στον 105,5 Στο Κόκκινο.

Η κα Χριστούλη στην Ευγενία Λουπάκη μίλησε για όλα από το θέμα της «ζωγραφικής» στα σχολεία της πόλης μέχρι το πρωτοποριακό και βραβευμένο σύστημα διαχείρισης οικιακών απορριμμάτων, τη δρομολόγηση επιτέλους ιδιόκτητου δημαρχείου μέχρι και για την ομαλή και συναινετική απομάκρυνση των καταυλισμών Ρομά.
Η συζήτηση αποδείχτηκε ελάχιστη χρονικά για να καλύψει το μέγεθος του έργου που παρήχθη στο Χαλάνδρι. Απαντώντας για την λυσσαλέα επίθεση κατά της δημοτικής αρχής και του δημάρχου Σίμου Ρούσσου, από τον περίεργο συνασπισμό όλων των αντιπολιτευόμενων σχηματισμών, η κα Χριστούλη είπε ότι αδυνατεί να καταλάβει πώς μπορούν να βάζουν μικροπολιτικές επιδιώξεις πάνω από το συμφέρον της πόλης και να σαμποτάρουν αποφάσεις κρίσιμης σημασίας, με την απουσία τους από το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να μην υπάρχει απαρτία.

Ειδικά για όσους αφού αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποχώρησαν και από την παράταξη «Αντίσταση με τους πολίτες Χαλανδρίου», τόνισε ότι κοιτώντας το πρόγραμμα που μαζί εκπόνησαν και βάση αυτού εξελέγησαν το 2014, δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο που να μην πραγματοποιήθηκε. Άρα η πολεμική εκ μέρους τους έχει κίνητρα άλλα και όχι το συμφέρον της πόλης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)