to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Έκτακτη είδηση: Τον Ψαριανό τον πήρε το... Ποτάμι

Όταν ακούω δηλώσεις Ψαριανού με πιάνει πάντα ένας παλιμπαιδισμός, μια παιγνιώδης διάθεση...


"Μας πήρατε, μας πήρατε χρυσή ψαροκασέλα", αναφωνώ καθώς διαβάζω τις σκέψεις του Γρηγορίου του Αερολόγου, όπως αυτές ξεδιπλώθηκαν σε συνέντευξή του στο Βήμα FM.

Ο Ψαριανός έκανε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ (έλα δεν το πιστεύω!), σε στελέχη του κόμματος, στον Νίκο Κωνσταντόπουλο... Δυστυχώς ο ραδιοφωνικός χρόνος ήταν περιορισμένος, αλλιώς θα καταφερόταν και εναντίον της πινακίδας της Κουμουνδούρου, του περιπτερά του Τσίπρα, της γειτόνισσας του Λαφαζάνη...

Τόνισε με ύφος ότι «αν γίνουν εκλογές θα βγουν οι Διαμαντόπουλοι στις Καστοριές, οι πασοκαρίες Καλφαγιάννηδες, Μπαλασόπουλοι και Φωτόπουλοι. Θα γίνει κόλαση».


«Είμαι "παραποτάμιος". Είμαι στην επιτροπή διαλόγου του Ποταμιού, όπως και ο Τατσόπουλος και 80 τόσοι άνθρωποι. Δεν έχω ενταχθεί οργανωτικά στο Ποτάμι και δεν σκοπεύω να ενταχθώ μέχρι να δω τι θα γίνει με τη συγκρότηση του χώρου των προοδευτικών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων. Ο χώρος αυτός πρέπει να συγκροτηθεί. Το ξαναλέω, όμως: αν οι εκλογές γίνουν αύριο, εγώ θα ψηφίσω Ποτάμι» είπε ο μέγας γκουρού του προοδευτισμού.

ΥΓ.: Κι εγώ κατάγομαι από τη Μεσσήνη που 'ναι χτισμένη δίπλα στον ποταμό Πάμισο, αλλά  στο χωριό μου αυτούς που λένε τέτοια δεν τους λέμε παραποτάμιους, αλλιώς τους λέμε...

Όσον αφορά τις φήμες, ότι του Κίτσου η μάνα (η παραποτάμια) κατέθεσε ασφαλιστικα μέτρα κατά του Ψαριανού, δεν επιβεβαιώνονται.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)