to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:46 | 29.04.2020

Πολιτική

Η φρουρά του διευθυντή του γραφείου Μητσοτάκη εμπλέκεται τελικά στον ξυλοδαρμό του μοτοσυκλετιστή (βίντεο)

Το Μαξίμου περνάει με κόκκινο και δέρνει. Στο επεισόδιο εμπλέκεται η φρουρά του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου (και ανιψιού) του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Ο Διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο επιβάτης του αυτοκινήτου οι συνοδοί του οποίου κακοποίησαν τον μοτοσικλετιστή, στο βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου ξεσηκώνοντας κατακραυγή.

Το Μαξίμου απέφυγε να διαψεύσει τις πληροφορίες δηλώνοντας:

«Έχουμε πλήρη άγνοια για το θέμα. Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Υπάρχει έρευνα της ΕΛ.ΑΣ σε εξέλιξη».

 Γ. Ραγκούσης: Ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην ορμπανικού τύπου δημοκρατία

Ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην ορμπανικού τύπου δημοκρατία.

Με την ανακοίνωσή της η κυβέρνηση Μητσοτάκη και συγκεκριμένα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοίδης, επιχειρεί πλέον απαγορεύσει την άσκηση του κοινοβουλευτικού ελέγχου από την αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση που αποτελεί την πεμπτουσία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Αντί να δώσει στη Βουλή τις απαντήσεις που νομίζει σωστές, τόλμησε να μας εγκαλέσει γιατί της υποβάλλαμε επίκαιρη κοινοβουλευτική ερώτηση για ένα σύνολο παραβατικών συμπεριφορών που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Εμείς λοιπόν μετά τη χυδαία και αντιδημοκρατική αντίδραση της κυβέρνησης όχι απλώς επαναλαμβάνουμε τις ερωτήσεις που καταθέσαμε αλλά επιμένουμε :

Γιατί η κυβέρνηση προσπαθεί να αποκρύψει οτιδήποτε σχετικό με το συγκεκριμένο σοβαρό περιστατικό;
Σε ποια συγκεκριμένη μονάδα υπηρετούν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί που αναγνωρίστηκαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον άτυχο μοτοσικλετιστή;
Ποια η ταυτότητα και η ιδιότητα του φυλασσόμενου προσώπου στο οποίο υπηρετούν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί και που επέβαινε στο προπορευόμενο όχημα;
Όσο για τις φθηνές ανοησίες περί Ρουβίκωνα, είναι οι ίδιοι οι κκ Μητσοτάκης και Χρυσοχοίδης που μπορούν να αποδείξουν πως αυτές δεν ισχύουν. Απλούστατα διότι έχουν «τελειώσει» τον Ρουβίκωνα από 8 Ιουλίου 2019, όπως είχαν υποσχεθεί προεκλογικά.

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: Έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας ανέλαβε τη διερεύνηση του χθεσινού περιστατικού ξυλοδαρμού μοτοσικλετιστή από αστυνομικό.

Όπως σημειώνεται στην ανκοίνωση της ΕΛΑΣ, «ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας η διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικού με ιδιώτη σε χθεσινό περιστατικό, που απεικονίζεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο μοτοσυκλετιστής φέρεται να διαμαρτυρήθηκε για ένα αυτοκίνητο με αστυνομική συνοδεία που του έκλεισε τον δρόμο.

Πηγή: avgi.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)