to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:49 | 25.01.2023

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Έκρηξη Τζανακόπουλου προς Κουμουτσάκο για τις «μαύρες σακούλες με τα λεφτά» (βίντεο)

Τα fake news του βουλευτή της ΝΔ οδήγησαν σε οξεία αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο - «Έχετε καταλυσει το πολίτευμα και τολμάτε να μιλάτε για λεφτά» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προαναγγέλλοντας ακόμα και μηνύσεις


Η εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαιτίας των ραγδαίων εξελίξεων και των σαρωτικών αποκαλύψεων των τελευταίων ημερών που αναμένεται να κορυφωθούν σήμερα Τετάρτη (25/1) με την κατάθεση από τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή των προσώπων που αποδεδειγμένα από την έρευνα της ΑΔΑΕ είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ του Μητσοτάκη, οδηγεί βουλευτές της ΝΔ σε παραληρηματικό λόγο με επίκληση ψεμάτων κατά του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών και της εκτροπής.

Ένας από τους γαλάζιους βουλευτές που πήρε παραμάσχαλα τη γραμμή του Μαξίμου ήταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος στην αντιπαράθεσή του με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στο Kontra δεν άντεξε τις αποκαλύψεις και το σφυροκόπημα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοκρατική εκτροπή με την υπογραφή Μητσοτάκη και επιστράτευσε ψέματα για να απαντήσει.

«Τα δικά σας αίσχη τα ξέρετε;», ρώτησε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τον ρωτά «Ποια είναι τα δικά μας αίσχη;». Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, τότε, επιδόθηκε σε κρεσέντο ψεμάτων λέγοντας «οι μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούνται. Εσείς να ντραπείτε που τα παίρνετε», είπε προκαλώντας την έκρηξη του Δημήτρη Τζανακόπουλου: «Καλά, δεν ντρέπεσαι λίγο που θα πεις ότι τα έπαιρνα. Αλήτη, να ανακαλέσεις. Δεν ντρέπεσαι λίγο που τολμάτε να μιλάτε για λεφτά έχετε μιζώσει όλη τη χώρα και τολμάτε να μιλάτε για λεφτά, έχετε καταλυσει το πολίτευμα και τολμάτε να μιλάτε για λεφτά. Θα σου κάνω μήνυση και θα ανακαλέσεις. Έχετε καταλύσει το πολίτευμα και τολμάτε και μιλάτε».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)