to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:44 | 20.01.2013

Κοινωνία

Έκρηξη στο Μαρούσι με δύο τραυματίες (ενημέρωση)

Εκρηξη σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.


1:00 Βγήκαν ήδη από το νοσοκομείο οι δύο τραυματίες, υπάλληλοι σεκιούριτι, από την έκρηξη στο The Mall Athens. Η αστυνομία χαρακτηρίζει την έκρηξη "χαμηλής ισχύος" και αναφέρει πως σημειώθηκε στον 1ο όροφο και προκάλεσε περιορισμένες υλικές ζημιές. 


12:30 Αποκλεισμένος είναι αυτήν την ώρα ο χώρος γύρω από το Mall, από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται έρευνα από πυροτεχνουργούς, ενώ κλειστός είναι και ο σταθμός του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στη Νερατζιώτισσα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Ν. Δένδιας συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στην Κατεχάκη, ενώ προηγήθηκε ενημέρωση του πρωθυπουργού.
Οι δύο άντρες της ασφάλειας του κτιρίου που τραυματίστηκαν είναι ήδη στο ΚΑΤ.

____________________________________________

Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε ένα στάντ με εφημερίδες στο εσωτερικό του εμπορικού απέναντι από ένα υποκατάστημα τράπεζας και εξερράγη περίπου στις 10.50 το πρωί της Κυριακής. Ο άγνωστος είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και την ιστοσελίδα «Ζούγκλα» δίνοντας περιθώριο 48 λεπτών. Στο νοσοκομείο ΚΑΤ έχουν διακομιστεί με ελαφρά τραύματα οι δύο υπάλληλοι.

Την ώρα της έκρηξης βρίσκονταν στο σημείο πυροτεχνουργοί, ενώ αυτή την ώρα αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή. Ο χώρος έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται έρευνα από πυροτεχνουργούς, ενώ κλειστός είναι και ο σταθμός του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στη Νερατζιώτισσα.



Πληροφορίες: koutipandoras



Διαβάστε επίσης:




2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)