to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:55 | 15.03.2017

Κοινωνία

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο του Άδ. Γεωργιάδη στην Κηφισιά

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του Άδ. Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην Κηφισιά.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, άγνωστος τηλεφώνησε στις 2.20 στην ιστοσελίδα zougla.gr και ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο βιβλιοπωλείο του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στην Λεωφόρο Κηφισίας 263, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν φάρσα.

Η περιοχή αποκλείστηκε απο την Αστυνομία, και διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Η έκρηξη πράγματι σημειώθηκε, και λίγη ώρα αργότερα έγινε έρευνα από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, κατά την οποiα βρέθηκαν τρία γκαζάκια διαρρηγμένα, που είχαν εκραγεί, και πέντε διογκωμένα, τα οποία δεν είχαν εκραγεί.

Από την έκρηξη προκλήθηκε μόνο μαύρισμα στα ρολά του καταστήματος.

Τα υπολοίματα του μηχανισμού απομακρυνθηκαν απο το ΤΕΕΜ και μεταφέρθηκαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια και στη συνέχεια δόθηκε στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Κηφισιάς.

Ο κ. Γεωργιάδης μάλιστα ζήτησε συγγνώμη «από τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν, όπως έγραψε, από την αναστάτωση με τα γκαζάκια στην Κηφισιά. Αναφερόμενος στο περιστατικό, έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι "αντιεξουσιαστές" μου βάζουν βόμβες. Μάλλον ενοχλώ...».

Την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο  του αντιπροέδρου του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, καταδίκασε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της: «Ας ξέρουν οι γνωστοί άγνωστοι ότι οι απόπειρες εκφοβισμού της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της θα πέσουν στο κενό».

 

Το σχόλιο του Δ. Παπαδημούλη:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)